Projekt

Obecné

Profil

Úkol #26798

Aktualizováno uživatelem Lucie Spáčilová před asi 4 roky(ů)

Ahoj Martine, 

 na základě naší domluvy a uzavřené smlouvy s TO zakládám první žádost o provedení úprav v Piroplácení: 
 01/2020 
 ~~*tlačítko pro úpravy SPZN u žádosti - možnost rychlé editace s oprávněním Finman přiřadit žádost ke správnému rozpočtovému období 
 *uzavření záměru - tlačítko pro možnost uzavřít záměr Finančím týmem, bez možnosti jeho otevření bez oprávnění Finman - Uzavřen finančním týmem. 
 *automatické přiřazení SS (specifický symbol) při tvorbě žádosti, souvisejícím s použitím záměru - konkrétním volebním okrskem v případě Senátních voleb.~~ 
 ~~*automatické zkopírování IČ v případě založení žádosti z vytvořené smlouvy dodavatelem v Piroplácení.~~ 
 02/2020 
 *Hromandé platby - https://docs.google.com/document/d/1R6zLT1iRsMxfMiEjmFAq_GP9cr5n8aIISnI2mhHHoA4/edit 
 *Informační panel propojený hypertextovým odkazem s wiki.pirati.cz/fo/start  
 *Tlačítko "Vrácení žádosti" s možností výběru (chybná fakturační adresa, chybějící IČ, schválení vlastních nákladů apod.), použitelné pro propláceče a pro hospodáře.  
 *Konverzační okno s nemazatelnou,ale upravitelnou historií ve stylu Redmine, pod tabulkou "Možné akce" a záznamem uživatele.  
 03/2020 
 *Propojit tlačítko Archivace se sekcí pro smlouvy, aby bylo možné filtrovat jen aktuální seznam smluv a ostatní filtrovat pryč, vytvořit tlačítko Smazat smlouvu - pro oprávnění Finman. Možnost filtrovat podle abecedy nebo seřadit automaticky podle abecedy a možnost seřadit podle platnosti smlouvy.  
 *Odstranit z Dashboard archivované záměry. 
 *Zobrazovat na Dashboard pouze žádosti vázané na aktuální rozpočet. 
 *Vytvořit databázi dodavatelů,propojenou s položkou Příjemce, což umožní v rámci tvorby žádosti možnost výběru z roletky, spolu s vyhledávací lištou. Přidat do tabulky "možné akce" tlačítko uložit dodavatele se zpětnou kontrolou a v případě duplikace upozornění "Dodavatel už existuje", kontrola na základě IČ ne bankovního účtu (aby bylo možné ukládat i členy strany, kteří často proplácí na základě paragonu.  

Zpět