Projekt

Obecné

Profil

Přihláška projektu #21493

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před téměř 5 roky(ů)

Průmysl 4 + Ekologie ve smyslu trvalé udržitelnosti 
 V tomto projektu se jedná o seznámení vysokoškolských studentů se zmíněnou tématikou ve formě dvou diskutujících odborníků na výše dané téma. Jeden z odborníků má být z oblasti technických a ekonomických věd a druhý z oblasti ekologie / životního prostředí. Podle té dané univerzity, kde se setkání koná je jeden "technik" přednášející z univerzity a druhý host "ekolog". A opačně. Vše má provázet moderátor. / Nevměšuje se do diskuse odborníkům jen diskusi provází /. Moderovat to mám já. 
 Tihle diskuse se již konaly minulý rok na některých vysokých školách v republice a je o ně zájem. Mám kontakty na patnáct univerzit vesměs mimopražských, s kterými jsem projekt diskutoval. / Prorektoři, děkané a proděkané /. I se špičkovými odborníky z oblasti životního prostředí. 
 Piráti by z toho mohli profitovat, protože o téma je ve veřejnosti a univerzitách zájem a diskuse chybí. Piráti jako pořadatelé a sponzoři by na projektu byli podepsáni a tím i veřejnost vědecká, univerzitní i laická by se seznámila s její práci.

Zpět