Projekt

Obecné

Profil

Úkol #6118

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před asi 7 roky(ů)

Záměr je třeba schválit jako dlouhodobý. 
 Vzhledem k tomu, že roční příspěvek překročil 5000,- je třeba schválení předsednictvem. 

 >Republikové předsednictvo **schvaluje** záměr každoročního placení členských příspěvků [Pirátské Pirátské internacionály (PPI)](https://pp-international.net/) (PPI) v souladu s jejich [výpočtem](http://wiki.pp-international.net/Affiliation_fees#Affiliation_fees_Calculation) výpočtem v plné výši. 

 Aktuálně je po splanosti náš příspěvek za 2015 ve výši € 169,- (~4550 Kč). Letos je též splatný členský příspěvek za rok 2016, který je € 205,- (~5520 Kč). Příspěvek za letošní rok 2017 bude v případě rozpočtovaného úspěch 3.3% zhruba stejný jako v roce předchozím, v případě výrazného úspěchu (mandáty) zásadně naroste. 

 PPI plánuje prostředky využít zejména na vlastní základní fungování a zplacení starých dluhů. viz rozpočet: https://tasks.pp-international.net/issues/368 
 PPI se zásadně posunula směrem k funkčnosti v tom smyslu, že má funkční účet zaregistrovaný na své jméno, je schopna vydávat doklady, shromáždila kontaktní informace na jednotlivé strany a udělal pořádek v účtech a publikuje pohyby na účtech na svém webu. K dokonalosti to má daleko, ale je to výrazný posun, který si zaslouží ocenit.

Zpět