Projekt

Obecné

Profil

Podání #42781

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před 11 měsíc(ů)

Ahoj předsednictvo, je to trošku na poslední chvíli, za což se omlouvám, ale přicházím s návrhem návrhu bodů na zasedání v září. 
 Návrhy jsou podrobně prodiskutovány s relevantními aktéry; 

 > Republikové předsednictvo navrhuje na pořad mimořádného volebního zasedání CF v září v Praze následující body: 
 1) **Volba Volba lídra kandidátní listiny do EP; 1,5 hodiny** hodiny (s rozhodnutím) - představení a vzájemná diskuze kandidátů na lídra; čas je rozdělen na sebepředstavení kandidátů (15 minut, každý max 2 minuty), jejich společnou rozpravu (30 minut), a rozpravu po prvním kole (20 minut) a prezentaci zvoleného lídra, zbývající čas zaberou procedurální náležitosti (vyhlášení hlasování a výsledků apod); čas na hlasování není součástí vymezeného času 
 2) **Volba Volba čela kandidátní listiny do EP; 3 hodiny** hodiny (s rozhodnutím) - představení a vzájemná diskuze kandidátů na lídra; čas je rozdělen na sebepředstavení kandidátů (30 minut, každý max 2 minuty), jejich společnou rozpravu (1 hodina), a rozpravu postupujících před 2.,3. a 4. kolem (3x20 minut) a prezentaci zvolených, zbývající čas zaberou procedurální náležitosti (vyhlášení hlasování a výsledků apod); čas na hlasování není součástí vymezeného času 
 3) **Představení Představení senátních kandidátů (Hana Hajnová), 30 minut** minut - prezentace jednotlivých kandidátů 
 4) **Prezentace Prezentace Společného volebního programu (Veronika Murzynová), 60 minut** minut - Prezentace společného programu Evropské pirátské strany případně i České pirátské strany - stav, průběh tvorby a schvalování, informace o dalším postupu. Po prezentaci případně prostor na dotazy. 

 Body s rozhodnutím - volba Aktualizace programové části stanov (30 minut) již byl na zasedání řádně odročen. 

 V harmonogramu jsou též vyhrazeny časy na společné focení(cca 30 minut) a na jídelní přestávky(oběd a večeře, vždy cca hodina). 
 Dále budeme v přestávkách informovat o dalším postupu ohledně sestavení zbytku kandidátní listiny. 

 Prosím o podporu navržených bodů.

Zpět