Projekt

Obecné

Profil

Podání #32982

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před více než 3 roky(ů)

Ahoj předsednictvo; 

 Zahraniční odbor provedl nominační proces pro naše kandidáty do předsednictva PPEU a nyní by chtěl mandát od celostátního fóra k jejich nominaci do dané volby, určení pořadí a také pro vedení vyjednávání. 
 Nominace proběhli zde: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=712376#p712376 

 Je třeba říct, že jednací řád celostátního fóra takový postup nezná (primární volby do předsednictva mezinárodní pirátské organizace); v minulosti byly nominace v libovůli vedoucího. David Wagner kandidoval s programem to změnit, což se nyní snaží naplňovat. 

 po konzultaci s vedoucím zahraničního odboru, administrativního odboru a Martinem Kučerou bych doporučil postupovat tak, že celostátnímu fóru budou předloženi nominovaní kandidáti s tím, že proběhne standardní dvoukolová volba, ovšem již bez další možnosti nominace. 
 (Vedle toho bychom provedli v případě úspěchu samostatnou diskuzi o změně procesu, tak aby budoucí nominace mohli proběhnout jednoduše a v řádném jednání.) 

 Prosím tedy o podporu následujícícho usnesení: 
 > Republikové předsednictvo  
 > 1) **předkládá** 1. předkládá celostátnímu fóru ke schválení následující usnesení k projednání v referendu: 

 usnesení: 
 > > Celostátní fórum **nominuje** do volby předsednictva Evropské pirátské strany Lukáše Doležala, Jana Mareše, Mikuláše Peksu a Martina Karima, bez konkrétního pořadí. 

 > 2) **navrhuje** celostátnímu fóru v tomto jednání postupovat přiměřeně jako při volbě, ale s vypuštěním doby pro navrhování. nominuje

Zpět