Projekt

Obecné

Profil

Podání #28693

Aktualizováno uživatelem Jan Loužek před asi 4 roky(ů)

Ahoj, 

 vytvářím pro potřeby zastupitelského klubu Pirátů v ZHMP přehled lidí ve výborech. To lze udělat snadno: k profilům příslušných lidí se ve složce _people přidají nové parametry (*category -vybor* a *ordvyb* pro řazení tak jako u ostatních, například dr a Praha). 

 Potom se do stránky [lidé](https://github.com/pirati-web/praha.pirati.cz/edit/master/lide/index.html) lidé přidá následující kód: 

 ~~~ 
   - name: Členové výborů v ZHMP za Piráty 
     category: vybor 
     sort: ordvyb 
 ~~~ 

 Narážím však na technický problém, který potřebuji vyřešit s TO (a to je podstata tohoto podání). U všech osob se zobrazuje zároveň i hodnota z parametru description. Pro případ bloku "Členové výboru v ZHMP za Piráty" však potřebuji, aby se místo hodnoty *description* objevovala hodnota parametru *descvyb*, tedy zvlášť popisek pro výbory. Je to takto bohužel proto, že do description to dát nelze, už by to bylo příliš dlouhé a rozbíjelo stránku. Potřebuji tedy něco jako: 

 ~~~ 
   - name: Členové výborů v ZHMP za Piráty 
     category: vybor 
     replace description: with descvyb:  
     sort: ordvyb 
 ~~~ 

 Lze to provést? A pokud ano, tak jak? Mé znalosti jsou na toto krátké :-( 

 Dotčený commit, obsahující příšlušně vyplněné hodnoty u lidí: [https://github.com/pirati-web/praha.pirati.cz/commit/8dee0ab457033da715dd5205e3deefebfef2b90f](https://github.com/pirati-web/praha.pirati.cz/commit/8dee0ab457033da715dd5205e3deefebfef2b90f) 

 ~~~ 
 vybor 
 descvyb 
 ordvyb 
 ~~~ 

 Díky moc!

Zpět