Projekt

Obecné

Profil

Podání #44112

otevřený

Nabidka spolupráce - Vladimír Votápek

Přidáno uživatelem Klára Bidařová před asi 2 měsíce(ů).

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
12.03.2024
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
přeposílám nabídku od člena Pirátů - Vladimíra Votápka bývalého generálního konzula v Petrohradu.

Přátelé,

rád bych Vám nabídl svou podporu v rámci nekončící snahy o posilování vlivu Pirátské strany mezi většinovým obyvatelstvem.

Jak možná víte, patřím mezi vlivné komentátory zahraniční politiky. Jednoznačně podporuji Ukrajinu v jejím boji za svobodu. Už několik desetiletí varuji před zhoubným vlivem Ruska a dalších států a skupin, jejichž hlavním cílem v mezinárodních vztazích je šíření chaosu a zavedení práva silnějšího.

Pálí mne i řada dalších věci - bojem s korupcí počínaje a neochotou k ratifikaci Istanbulské smlouvy konče. Určitě pro Vás nebude problém si najít stovky mých vystoupení, případně článků, na uvedené téma.

Moje vystupování v rozhlase i televizi má u značné části obyvatelstva pozitivní ohlas a podobný ohlas mají i veřejné přednášky / diskuse. Nabízím Vám, že rád přijedu na takovou akci do Vašeho regionu. Bude jen na Vás, jak takovou akci využijete pro pokud možno nenásilnou propagaci Pirátské strany.

Můžeme prostě na přednášce umístit naše logo a zmínit že i ten sympatický děda je Pirát. Můžeme na akci pozvat dalšího vystupujícího, který bude představovat místní pirátstvo. Podle proměňujícího se kalendáře to může být kandidát ve zrovna běžících vobách, člověk ze kterého chcete časem udělat starostu, nebo senátora. Prostě kdokoli, pro koho to bude zajímavé. Vy určitě víte lépe než já, komu stojí zato pomáhat. Můžeme udělat i nějakou širší besedu, kde budu hrát spíš roli moderátora, než přednášejícího. To je prostě na Vás.

Za své vystoupení nepožaduji žádný honorář. Pokud posluchači přispějí třeba na Ukrajinu, bude to fajn, ale není to žádná podmínka mé účasti. Jenom prosím o plánování akcí v dostatečném předstihu. Nejsnazší je pro mne přijet o víkendu. Ve všední dny je to pro mne, vzhledem k pracovnímu vytížení, poněkud obtížné, i když ne nemožné.

S přáním hezkého dne

Vladimír Votápek
poradce
tel.: +420723113448
email: vvotapek@seznam.cz

Žádné položky

Také k dispozici: Atom PDF