Projekt

Obecné

Profil

Úkol #3384

Aktualizováno uživatelem Jakub Michálek před téměř 8 roky(ů)

**Zadání:**  

 1/ Připravte návrh, podle něhož budou vyvedeny z internetového fóra agendy, které s diskusí nesouvisí a je vhodnější je řešit na jiných systémech (podatelny apod.), vyřešte problém zaostření pozornosti hejna na internetovém fóru a jiných systémech tak, aby byla odpovídajícím způsobem pozornost soustředěna na věci, které jsou pro stranu důležité (tj. např. klíčové kampaně, aktuálně naléhavé úkoly) a pozornost se neutápěla v administrativě a detailech.  

 2/ Po vyvedení nadbytečných agend zploštěte strukturu internetového fóra a nastavte pravidla a viditelnost fóra tak, aby fórum škálovalo, tj. zůstalo použitelné a pozornost uživatelů zaostřená i při zvyšujícím se počtu diskutérů s cílem pěstovat kvalitní, věcnou a užitečnou diskusi.  

 3/ Obnovte pravidelný zpravodaj o aktivitách strany a věcí, u kterých naléhavě potřebujeme pomoc (nejen hlasování!).  

 4/ Bude zkontrolováno používání e-mailů ze strany uživatelů.  

 5/ Bude připravena informační koncepce, představa o toku a výměně informací v rámci Pirátské strany (informování členstva, spisová služba, diskuse, uzavřená fóra, e-mail, sdílení dokumentů, soukromé zprávy a formální doručování, zdrojové kódy, schválená rozhodnutí, tvorba a připomínkování dokumentů, rychlá spolupráce, používání sociálních sítí apod.). Připravený a připomínkovaný návrh realizujte. 

 Spolupráce: administrativní odbor, personální odbor, strategický tým 

 **Výstup:** realizace úprav internetového fóra 
 Termín: 1. 8. 2016

Zpět