Projekt

Obecné

Profil

Úkol #41980

Aktualizováno uživatelem Jiří Belšán před asi 1 rok

Návrh usnesení:  
 - PKS Praha schvaluje implementaci systémových změn fungování dodavatelů či krajských mediálních odborů dle návrhu centrálního mediálního odboru 
 - PKS Praha bere na vědomí záměr mediálního odboru o jednotný systém práce krajských dodavatelů v mediální oblasti v rovině odborně - organizační, zároveň potvrzuje platnost stávajícího organizačního řádu, obzvláště v oblasti krajské subsidiarity.  
 - PKS Praha schvaluje navrhovaný systém dvojího odměňování dodavatelů v mediální oblasti dle návrhu MO, na základě neomezeného přístupu k hodnotícím metrikám dodavatelů a finanční bilanci celého projektu.  
 - PKS Praha se zavazuje k implementaci vnitřních změn fungování a předávání informací mezi dodavateli v mediální oblasti, předsednictvem krajského sdružení a jednotlivými zastupiteli, nutných k zajištění co nejlepší mediální prezentace všem členům krajského sdružení.  
 - PKS Praha podmiňuje svou účast v reformovaném systému krajských mediálních manažerů a manažerek splněním všech dílčích podmínek, ke kterým se mediální odbor zavázal. Obzvláště stran pravidelného hodnocení činnosti dodavatele v mediální oblasti, obdržením pravidelných reportů do rukou předsednictva krajského sdružení, podpory v komunikaci preferovaných témat, přístupu k finanční bilanci a celkového stavu projektu, či pravidelných mediálních školení.  
 - PKS Praha se    zavazuje k re-evaluaci stávajících postupů a očekávání směrem k dodavateli v mediální oblasti, včetně snahy o vytvoření základní krajské exekutivní kostry ve složení týmu dodavatelů v mediální a personálně-koordinační oblasti v co nejvyšším úvazku s přihlédnutím k rozpočtovým možnostem. 
 - PKS Praha bere na vědomí závazek Mediálního odboru Pirátské strany dodržovat oboustranná pravidla absolutní transparentnosti mezi MO a PKS Praha. 
 Hlasujte prosím PRO, PROTI, ZDRŽEL/A SE

Zpět