Projekt

Obecné

Profil

Podání #36463

Aktualizováno uživatelem Janka Michailidu před téměř 3 roky(ů)

Ahoj bytosti republikového výboru! 

 Přicházím sem s delším usnesením, které má ale celkem jednoduchý účel - v návaznosti [na domluvu na technické pracovní skupině](https://wiki.pirati.cz/to/technicke-systemy?dataflt%5Bvlastn%C3%ADk_pages*%7E%5D=Celost) bychom měli jako republikový výbor určit věcné správce technických systémů, které vlastní CF. Hlasovala bych to všecko jako součást jednoho usnesení, ale ráda se nechám přesvědčit o opaku, pokud k tomu budou věcné důvody. 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **CodiMD** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **CodiMD** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Evidence kontaktů a schůzek** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Evidence kontaktů a schůzek** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Fórum** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Fóra** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Helios** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Heliosu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou **Hlavního webu strany** Mediální odbor. 

 Republikový výbor ukládá MO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Hlavního webu strany** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Jitsi** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Jitsi** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **LimeSurvey** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **LimeSurvey** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Maily** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Mailů** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Maják** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Majáku** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Matomo** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Matoma** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Mrak** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Mraku** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Mumble** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Mumblu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Piratenpad** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **Piratenpadu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **PiTube** Technický odbor. 

 Republikový výbor ukládá TO připravovat roční plán rozvoje **PiTubu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Redmine** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Redminu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Wiki** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Wiki** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor pověřuje věcnou správou systému **Zulip** Administrativní odbor. 

 Republikový výbor ukládá AO připravovat ve spolupráci s TO roční plán rozvoje **Zulipu** a předkládat jej je RV nejpozději do 31. května roku předcházejícího." 

 "Republikový výbor deklaruje jednorázovou výjimku z usnesení výše, přičemž plány rozvoje lze tento rok předložit do poloviny července (16.7.)." 

 Díky za pozornost a poprosím o podporu!

Zpět