Projekt

Obecné

Profil

Úkol #4260

Aktualizováno uživatelem Jakub Michálek před více než 7 roky(ů)

Cílem je nalezení 5–15 osobností s celostátním nebo krajským respektem (viz. Hlavenka, Pitek v krajských volbách co dodali Zelení), odborným renomé/jednou nebo několika konkrétními dovednostmi spojenými    se správou věcí veřejných – podnikání, managment, starostování, politická publikační/aktivistická činnost. Vedle toho také chceme navazovat spolupráci s celostátními subjekty nekandidujícími ve volbách a lokálními iniciativami. Tipy na vhodné lidi/subjekty se hází do [vlákna v internetovém fóru](https://forum.pirati.cz/vnitrostranicka-diskuse-f75/osobnosti-na-kandidatkach-do-ps-t35235.html), které má na starosti Vašek Fořtík. Nový volební řád bude obsahovat možnost s nimi uzavřít smlouvu (předkládá republikové předsednictvo republikovému výboru), na základě které budou zařazeni na kandidátní listinu.  

 **Prosíme Prosíme členy, aby nám dali vědět o vhodných osobnostech a subjektech.**  

 Tipy na vhodné lidi/subjekty se hází do [vlákna v internetovém fóru](https://forum.pirati.cz/vnitrostranicka-diskuse-f75/osobnosti-na-kandidatkach-do-ps-t35235.html), které má na starosti Vašek Fořtík. 

 subjektech. Subjekty a osobnosti v daném kraji bude také proaktivně hledat příslušný krajský koordinátor, na celostátní úrovni volební štáb. koordinátor. Jednání s nimi povede na základě žádosti předseda strany nebo krajský předseda či lídr anebo jiný pověřený člen. 

Zpět