Projekt

Obecné

Profil

Podání #44909

uzavřený

Schválení záměrů v rámci rozpočtu pro Krajské volby

Přidáno uživatelem Jana Holomčík Leitnerová před asi 2 měsíce(ů). Aktualizováno před asi 1 měsíc.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Urgentní
Přiřazeno:
Začátek:
16.07.2024
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Vážené RV,

v rámci rozpočtu pro Krajské volby 2024 (byl schválen RV a poté schválena aktualizace na jaře viz https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?t=66689) vzhledem k vývoji kampaně a úpravy na základě doporučení po volbách do EP (jaký obsah kde fungoval, jak se nám dařilo oslovit cílovou skupinu v online) došlo na Volebním výboru k návrhu úprav a schválení záměrů. Protože jde o úpravu, kterou je třeba schválit na RV, žádám vás tímto o projednání a schválení.
Jde o změny pouze v rámci rozpočtu, finance nenavyšujeme, jen je přesunujeme tak, aby nedošlo ke stejné situaci jako v předvolební kampani do EP. Změny jsou v souladu se schválenou strategií a vycházející z doporučení ke komunikaci při předvolebních kampaních. Protože přes léto hledáme každý volný termín a plánování není úplně jednoduché, což se týká i videoobsahu, žádám vás jako předsedkyně a hospodářka Volebního výboru o projednání žádosti ve zkrácené lhůtě. Volebním výborem prošlo usnesení na jednání 27. 5. https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=876431#p876431,

Jde tedy o následující změny + přikládám návrh usnesení pro RV:

Snížili jsme předpoklad u záměrů Provozní a Rezerva, stejně tak počítáme s nedočerpáním rozpočtu u propagačních materiálů (platí si kraje, centrála pouze zajišťuje dodání podkladů, tedy čerpáme z personálních nákladů).
Navyšujeme hlavně záměr na centrální video. Tam se podařilo (skrze poptávkové řízení) zajistit dodavatele unikátního a velmi funkčního videoobsahu. S ohledem na strategičnost a unikátnost obsahu nechci uvádět podrobnosti.

Návrh usnesení

Republikový výbor:
a) schvaluje záměr „2024 - VV - centrální video“ ve výši 600 000 Kč
b) schvaluje upravený rozpočet centrální podpory kampaně do zastupitelstev krajů dle předloženého znění (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BIBfCQ_eUx22i-mXmtOESNq4OMql5kYROb3GVbViJ-Q/edit?gid=0#gid=0)

Děkuji, pro případné dotazy jsem k dispozici.

Aktualizováno uživatelem Andrej Ramašeuski před asi 2 měsíce(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 30
  • Přiřazeno nastaven na Andrej Ramašeuski
  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Aktualizováno uživatelem Andrej Ramašeuski před asi 1 měsíc

  • % Hotovo změněn z 30 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Hlasování bylo ukončeno schválením usnesení

Také k dispozici: Atom PDF