Projekt

Obecné

Profil

Podání #43064

uzavřený

Úpravy webu Praha 9 na Majáku

Přidáno uživatelem Václav Vislous před 8 měsíc(ů). Aktualizováno před 8 měsíc(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
-
Začátek:
31.08.2023
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
v souvislosti s přechodem webu praha9.pirati.cz na Maják jsme přišli o celou řadu důležitých funkcionalit a odkazů, které se nám, ani Honzovi Loužkovi nepodařilo napravit, a proto jsme nuceni požádat o podporu Technický odbor. Níže přehled našich požadavků:

1) Hlavním problémem je úplná absence našeho "devítkového" kalendáře na hlavní stránce, který zobrazoval nejbližší akce. Je zcela zásadní, aby to bylo znovu co nejdříve zprovozněno.
Odkaz na náš veřejný kalendář je zde: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=p4idl4uviv7t2c85gfq51lia9k%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FPrague
Případně tady je shareable link: https://calendar.google.com/calendar/u/0?cid=cDRpZGw0dXZpdjd0MmM4NWdmcTUxbGlhOWtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

2) V části Kontaktní informace nesedí v textu uvedené číslo "VS" pro adresné dary pro MS Praha 9 s tím, které je na tlačítku Darovat (viz přiložená fotka). IMHO je potřeba jen opravit text (tlačítko to má správně), a to ideálně tak, aby tam byl přímý odkaz na darování, když existuje, než návod na zadávání nějakého speciálního kódu.

3) Žádáme úpravu odkazů na hlavní stránce na sociální sítě a fórum tak, aby odkazovaly na ty z Prahy 9 a nikoliv ty celopražské - FB Pirátů P9 (facebook.com/piratiPraha9) a také naše forum (https://forum.pirati.cz/viewforum.php?f=1010), email praha9@pirati.cz, Twitter (https://twitter.com/piratipraha9), Instagram (https://www.instagram.com/piratipraha9/). Viz příklad tlačítka pro Facebook níže, ale je tam toho plno, vč. footeru a celé hlavní stránky.

4) Požádejte správce youtube kanálu Česká pirátská strana, aby pro kanál vytvořil zkrácené jméno a odkaz. "https://www.youtube.com/channel/UC_zxYLGrkmrYazYt0MzyVlA" je fakt ostuda, když to může být "https://www.youtube.com/channel/pirati" nebo "https://www.youtube.com/channel/ceskapiratskastrana"

Díky,

Vašek


Soubory

Aktualizováno uživatelem Marek Křejpský před 8 měsíc(ů)

  • Přiřazeno nastaven na Marek Křejpský

Aktualizováno uživatelem Marek Křejpský před 8 měsíc(ů)

  • Stav změněn z Nový na Čeká se na 3.osobu

Kalendář, odkazy na socky a text na stránce Kontakty byly aktualizovány dle připominek.

Youtube řeší MO - zkusím jim napsal do zulip kanálu, jestli by šel udělat alias (existující link je hojně užíván)

Aktualizováno uživatelem Václav Vislous před 8 měsíc(ů)

Ahoj Marku,
díky moc za změny. Vše vypadá skvěle!
Za mě bych podnět klidně uzavřel, protože jak píšeš, ten YT je otázkou mediálního týmu. Bylo by to fajn, ale v zásadě to je nad rámec toho, co dokážu ovlivnit, takže je možné, že to bude neřešitelné z různých důvodů.
Zatím,
Vašek

Aktualizováno uživatelem Marek Křejpský před 8 měsíc(ů)

  • Stav změněn z Čeká se na 3.osobu na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF