Projekt

Obecné

Profil

Podání #42424

otevřený

Reforma mediálních spojek

Přidáno uživatelem Tomáš Válek před 11 měsíc(ů). Aktualizováno před 11 měsíc(ů).

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
19.06.2023
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Doručuji na vědomí MO výsledek hlasování KF.

KF JčK přijalo následující usnesení:

1.) Krajské fórum schvaluje implementaci systémových změn fungování dodavatelů či krajských mediálních odborů dle návrhu centrálního mediálního odboru, odkazovaného v anotaci tohoto jednání.

2.) Krajské fórum bere na vědomí záměr mediálního odboru o jednotný systém práce krajských dodavatelů v mediální oblasti v rovině odborně - organizační, zároveň potvrzuje platnost stávajícího organizačního řádu, obzvláště v oblasti krajské subsidiarity.

3.) Krajské fórum schvaluje navrhovaný systém dvojího odměňování dodavatelů v mediální oblasti dle návrhu MO, na základě neomezeného přístupu k hodnotícím metrikám dodavatelů a finanční bilanci celého projektu.

4.) Krajské fórum se zavazuje k implementaci vnitřních změn fungování a předávání informací mezi dodavateli v mediální oblasti, předsednictvem krajského sdružení a jednotlivými zastupiteli, nutných k zajištění co nejlepší mediální prezentace všem členům krajského sdružení.

5.) Krajské fórum podmiňuje svou účast v reformovaném systému krajských mediálních manažerů a manažerek splněním všech dílčích podmínek, ke kterým se mediální odbor zavázal. Obzvláště stran pravidelného hodnocení činnosti dodavatele v mediální oblasti, obdržením pravidelných reportů do rukou předsednictva krajského sdružení, podpory v komunikaci preferovaných témat, přístupu k finanční bilanci a celkového stavu projektu, či pravidelných mediálních školení.

6.) Krajské fórum se prostřednictvím svého předsednictva zavazuje k re-evaluaci stávajících postupů a očekávání směrem k dodavateli v mediální oblasti, včetně snahy o vytvoření základní krajské exekutivní kostry ve složení týmu dodavatelů v mediální a personálně-koordinační oblasti v co nejvyšším úvazku s přihlédnutím k rozpočtovým možnostem.

7.) Krajské fórum bere na vědomí závazek Mediálního odboru Pirátské strany dodržovat oboustranná pravidla absolutní transparentnosti mezi MO a PKS Jihočeského kraje.

8.) Krajské fórum revokuje své usnesení KF JčK 1/2018 a přijímá aktualizovanou koncepci mediálního odboru dle přiloženého dokumentu.

Žádám o vzetí na vědomí a úpravu práce s naším krajským MO dle přijatého usnesení.

Děkuji

Také k dispozici: Atom PDF