Projekt

Obecné

Profil

Podání #42035

uzavřený

seznam projektů PO a jejich prioritizace

Přidáno uživatelem Martin Martin před asi 1 rok. Aktualizováno před asi 1 rok.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
03.05.2023
Uzavřít do:
03.05.2024
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj, mohli by jsme (tjk. PKSka Pirátů) pěkně prosím poprosit o seznam projektů PO, včetně nějaké indikace jejich priorit?

Jsme neustále dotazováni členskou základnou ohledně náplně práce AO (ale i jiných odborů strany) a rádi by jsme měli v ruce nějaký ucelený materiál, kterým by jsme mohli vhodným způsobem seznámit členstvo s rozsahem činností odborů.
Cílem je jednak edukace členstva, zároveň ovšem také zlepšení komunikace ve straně, jakožto i schopnost kvalitně odbavovat rozličné požadavky členstva pomocí věcných argumentů - tedy, aby jsme neustále nemuseli říkat jen "Nevím co všechno tam ta centrála dělá, ale určitě toho mají hodně a určitě se ti budou věnovat, jakmile to jen bude možné."

Děkuji.

Aktualizováno uživatelem Matěj Kubíček před asi 1 rok

Ahoj, odpovídá na tvojí otázku tenhle dokument RV? https://mrak.pirati.cz/apps/files/?dir=/Org%C3%A1ny%20a%20t%C3%BDmy/Republikov%C3%BD%20v%C3%BDbor/Neza%C5%99azen%C3%A9/strategie&openfile=3487446

Případně umím nabídnout strategii RP, kteoru jsme dělali vloni.

Aktualizováno uživatelem Matěj Kubíček před asi 1 rok

  • Stav změněn z Nový na Čeká se na podatele

Aktualizováno uživatelem Martin Martin před asi 1 rok

Ahoj a díky za bleskovou odpověď.
Jakoby v ideálním světě by mě zajímalo něco takovéhoto názorného: https://mrak.pirati.cz/f/3487712 , ovšem předpokládám, že díky odlišnému způsobu a náplni práce nebudou mít všechny odbory vůbec třeba možnost to mít takto zpracované (jako zde odkazované TO).

Mým cílem není nějaký mikromanagement odborů od krajů, ale získat možnost - třeba na schůzi KF - názorně předvést dlouhodobé projekty, či průběžné činnosti odborů tak, aby bylo jasné, kolik toho mají na práci a jaké jsou jejich současné priority.
Rád bych odstranil ono věčné "no jo, centrála na to zase kašle" pomocí argumentů, které budou po ruce.

Rozhodně touto prosbou nechci přidělávat odborům práci, v první řadě zjišťuji, zda a kde takovéto věci máme k nahlédnutí.

Aktualizováno uživatelem Matěj Kubíček před asi 1 rok

chápu, ale To funguje jinak, funguje projektově a má priority.
PO je servis pro stranu, zajišťuje dchod krajských sdružení (úroveň koks), poskyhtuje vzděklávání pro členskou základnu, zajišťuje objektivní výběrová řízení, řeší administrativu a zaškolení dodavatelů, ve spolupráci s RP řešíme reformu RT a s omb udsmankjou pomáháme v projektu prevence patologických jevů. To nejsou projekty, ale celé oblasti, které kontinuálně běží.
Naše veškeré projekty jsou navázané na TO.
Snad je to pochopitelné.

Aktualizováno uživatelem Matěj Kubíček před asi 1 rok

  • Stav změněn z Čeká se na podatele na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF