Projekt

Obecné

Profil

Podání #42029

uzavřený

Prověření možnosti používání boldem.cz

Přidáno uživatelem Helena Vondráková před asi 1 rok. Aktualizováno před asi 1 rok.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
-
Začátek:
03.05.2023
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
jeden z našich příznivců a fin. podporovatelů by nám rád nabídl k užívání zdarma boldem.cz k užívání zdarma.
Prosím o prověření této možnosti a formulování jednoduché odpovědi, kterou mu můžu zaslat.
Díky! Helena (Tým TLF)

Aktualizováno uživatelem Tomáš Valenta před asi 1 rok

  • Přiřazeno nastaven na Josef Bouše

Obecně bychom to asi používali hlavně na newslettery, pro které zrovna nasazujeme nový systém (Mailtrain). I kdyby ne, radši bych se vyvaroval využívání třetích stran a krmení osobními daty tam, kde to není nutné a využil naše vlastní řešení.

( Nevyjadřuju se k tomu nijak oficiálně a nepřebírám úkol, bude asi primárně na Josef Bouše. :) )

Aktualizováno uživatelem Josef Bouše před asi 1 rok

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Ahoj,
nevidím v prezentovaném a navrhovaném systému žádné výhody.

Tvorba šablon -> máme vlastní systém Maják na vlastním styleguide a takovou službu by zdarma opravdu nedělali, grafiku máme MO a generátor.

Sběr dat z webů atp .. No mají rovnou v reklamě že sbírají data jako "zákazník je žena" , jakékoliv personifikované údaje jsou proti našim zásadám, aktuálně máme zkracovat z.pirati.cz a mailtrain, který umí počítat počty kliknutí a otevření, na weby využíváme náš systém matomo , kterým umíme sledovat návštěvnost a klikání na webech. Tyto nástroje nesbírají personifikovaná data, neohrožují soukromí uživatelů a nás nestaví do zpracovatele osobních údajů dle GDPR.

Toto řešení by nejspíše znamenalo naplnit jejich systém našimi daty, což je komplikované (svěřovat data voličů, členů, regP a dalších třetím stranám bez jejich souhlasu a vědomí). Zároveň by někdo musel napojení vytvořit a na to aktuálně nemáme kapacity. Nakonec jediný co zní zajímavě je "personalizovaný mail", který snad v budoucnu budeme umět sami díky chobotnici.

Jednoduchá odpověď:
Aktuálně disponujeme dostačujícími nástroji pro náš provoz, vzhledem k tomu, že aktuálně pracujeme a nasazujeme vlastní nástroje, váš nástroj sbírá personifikovaná data o uživatelích a přesun citlivých dat o uživatelích vnímáme jako bezpečnostní problém, tak o službu nemáme zájem, ale velice děkujeme za nabídku.

Také k dispozici: Atom PDF