Projekt

Obecné

Profil

Podání #41344

uzavřený

Debata o stanovách - finále:

Přidáno uživatelem Matěj Kubíček před více než 1 rok. Aktualizováno před asi 1 rok.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
23.01.2023
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Denisa Horáková: Ahoj, mohu Vás poprosit o předání téhle informace krajům?

Denisa Horáková: Vážené a milé Pirátstvo,
z organizačních důvodů se avizovaná uzavřená vnitrostranická debata s politology na téma aktualizace článku 2 Stanov Pirátské strany (Poslání a programové cíle) přesouvá na neděli 29. ledna 2023 od 16:00. Sejdeme se osobně v pražském pirátském centru (Na Moráni 360/3, Praha), nebo on-line. Můžete se připojit na stream: https://pitube.pirati.cz či na zabezpečené Jitsi: https://semeet.pirati.cz (pokud budete chtít pokládat dotazy). Pokud se nemůžete zúčastnit vůbec, můžete otázky položit předem prostřednictvím sdíleného dokumentu: https://codimd.pirati.cz/lmShEuxNQ82so_bBVVOCyA?both. Z debaty bude následně pro členky a členy Pirátské strany dostupný záznam.
Pro změnu termínu jsme se rozhodli, neboť jsme vyslyšeli obavy některých z kolizí původního termínu s činností některých našich členek a členů v okrskových volebních komisích.

Debatu s politology organizujeme, protože vnitrostranická debata o aktualizaci článku 2 Stanov (Poslání a programové cíle) míří do finále:
https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?t=63521. Považujeme tudíž za žádoucí, aby proběhla konzultace s odborníky. Stanovy jsou totiž základním dokumentem Pirátské strany a debata nakonec vyústí v hlasování na zasedání celostátního fóra. Doporučujeme jí proto věnovat pozornost.

V debatě s politology budete moci položit odborníkům dotazy, pokud si u některých termínů nejste jisti, co znamenají, nebo u navržených změn Stanov nevíte, jaké by mohly mít v politickém prostoru důsledky. Naše pozvání přijal zatím Mgr. Jan Charvát, M.A., Ph.D. z katedry politologie na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Současně oslovujeme další politology. Máte-li nějaký tip na vhodnou politoložku nebo politologa pro tuto debatu, dejte vědět Marcelu Kolajovi, který má organizaci debaty na starosti.

Omlouváme se za komplikace a věříme, že nový termín umožní zúčastnit se co největšímu počtu našich členek a členů. Těšíme se na společnou a konstruktivní debatu.

SeMeet
Bezpečný Jitsi Meet s pirátskou identitou
Fórum Pirátské strany - Přihlásit se
Přejít na obsah

Aktualizováno uživatelem Barbora Pokorná před více než 1 rok

VYS - předáno

Aktualizováno uživatelem Ondřej Kapitančik před více než 1 rok

předáno JmK

Aktualizováno uživatelem Zuzana Petrůvová před více než 1 rok

ÚsK předáno dnes v souhrnu

Aktualizováno uživatelem Markéta Marková před více než 1 rok

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Debata proběhla, uzavírám.

Aktualizováno uživatelem Monika Kuncová před asi 1 rok

SčK - předáno

Také k dispozici: Atom PDF