Projekt

Obecné

Profil

Podání #41269

otevřený

Doplňující usnesení k Pirátské strategii

Přidáno uživatelem Denisa Horáková před více než 1 rok. Aktualizováno před více než 1 rok.

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
11.01.2023
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Milé RV,

doručuju vám usnesení RP k Pirátské strategii 2022, hlasování proběhlo během zasedání RP 1/2023 v bodě č. 4.

Republikové předsednictvo

  1. vyzývá republikový výbor, aby formuloval pozměňovací návrhy k předloženým Hlavním cílům a následně o těchto a původním návrhu hlasoval ve standardním procesu,
  2. zároveň žádáme , aby zahájil projednání (a formulaci pozměňovacích návrhů) ke zbývající části strategie.

Aktualizováno uživatelem Tereza Vovesová před více než 1 rok

Zdravím Republikové předsednictvo a děkujeme za doručení nedělního usnesení.
K bodu číslo 1) připomenu, že pozměňovací návrhy k Hlavním cílům už v tomto jednání byly předloženy, RP část z nich zapracovalo a předložilo tabulku, která z pohledu RP připomínky vypořádala kompletně. Nezapracované návrhy, které dostaly podporu členů se na RV hlasovaly společně s možnostmi předložení Hlavních cílů na CF. Žádný z těchto návrhů neprošel.

K bodu číslo 2) tím, že jsme zahájili na RV jednání k dokumentu "Pirátská strategie" projednáváme po celou dobu jednání celý dokument a kdokoli mohl a může po celou dobu vložit pozměňovací návrh k jakékoli části dokumentu. To, že jsme se před Vánoci soustředili s ohledem na časové možnosti a rozsah předloženého dokumentu na první část, aby bylo případně alespoň něco schváleno, předkládání návrhů k části schvalované RV nebránilo. RV tedy daný požadavek plní už od prosince. Připomenu také, že jsme v průběhu RV jitsi k rozpočtu na rok 2023 s odbory a dalšími složkami projednávali i jejich část strategie pro následující 4leté období v dokumentu "Pirátská strategie", kterou bude RV schvalovat.
EDIT: Stejně tak bylo už před doručením vašeho usnesení zahájeno svolání schůzky RV-strategické skupiny, na které by se měl pozměňující návrh připravit.

Také k dispozici: Atom PDF