Projekt

Obecné

Profil

Volební oznámení #39768

uzavřený

jednání o kandidátce ve Volyni

Přidáno uživatelem Veronika Kovářová před téměř 2 roky(ů). Aktualizováno před asi 1 rok.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Cílová verze:
Začátek:
27.06.2022
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Spisová značka:
Datum podání:
27.06.2022
Stěžovatel:
Typ spolupráce:
Jiné
Kraj:
KS Jihočeský kraj
Smlouva:

Popis

Vážený republikový výbore,
ráda bych Vás informovala, že se snažím postavit kandidátku ve Volyni, na kandidátce bych byla já a dále nezávislí kandidáti, pokud se mi to podaří. Členka jsem tu jediná, registrovaný příznivec tady není nikdo. Navázala bych na práci Volyně v dolyně, kde jsem byla dříve členem hnutí a členi jsou tam myšlenkově a hodnotově spříznění známí a kamarádi. Ti už po 12 letech marné práce v opozici kandidátku stavět nebudou, takže se tady otevírá příležitost, pro jejich tradiční voliče a zároveň mizí poslední kontrola stávajícího vedení. Volyně v dolyně zastávala stejné hodnoty typu transparentní radnice, udržitelnosti a podpory lokálních spolků a živnostníků.
Omlouvám se, že to bude na poslední chvíli, ale většina myšlenkově spřízněných, kteří měli zájem o komunální politiku se vyčerpala marnou prací za minulé tři volební období v rámci hnutí Volyně v dolyně. Mnoho z nich se také odstěhovalo za prací do větších měst. Celkově nám to tady dost vymírá.
Kandidátka by byla pojmenovaná ".... s podporou Pirátů" varianty asi Za kulturní Volyni s podporou Pirátů, Za živou Volyni s podporou Pirátů, nebo něco, s čím přijdou kolegové z horních pozic. Aby bylo jasné, že se jedná o kandidátku Pirátskou.
Děkuji
Veronika Kovářová

Aktualizováno uživatelem Lukáš Černohorský před asi 1 rok

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

V dané věci nebylo vyžádáno členy RV zahájení jednání, tudíž podání uzavírám.

Také k dispozici: Atom PDF