Projekt

Obecné

Profil

Dlouhodobý úkol #39475

otevřený

Programový cíl #35934: Moderní úřad

Programový cíl #34538: Zjednodušíme komunikaci s úřadem pro občany i obce

SW pro správu dotací a fondů

Přidáno uživatelem Tomáš Zmuda před téměř 2 roky(ů). Aktualizováno před 5 měsíc(ů).

Stav:
V řešení (diskutuje se)
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
Moderní úřad
Cílová verze:
-
% Hotovo:

60%

Smlouva:

Popis

SčK má aktuální cca 12 let starý SW pro dotace a jejich správu: dotace.kr-stredocesky.cz. Provoz a údržba nás stojí milion ročně. Je na čase jej nahradit. Oslovili jsme stávajícího dodavatele, ten připravil prezentaci pro Výbor a návrhem řešení a hrubým cenovým nástřelem. Na příští Výbor máme pozvaný spolek Otevřená města, který má svůj open-source SW DSW2 https://dsw2.otevrenamesta.cz/about
Vedoucí oddělení digitalizace dostal za úkol zanalyzovat DSW2 zdali je použitelný v našich podmínkách a splňuje naše potřeby.


Související úkoly

související s Programové priority 2020 - 2024 - Úkol #35317: Zjednodušíme dotační procesŘešit pozdějiLucie Cirkva Chocholová08.03.2021

Akce

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před více než 1 rok

  • % Hotovo změněn z 10 na 20

Měli jsme ukázku systému DSW2, rozhodnutí je takové, že odbor dotačních řízené, které užívá a bude hlavním uživatelem SW, připraví parametry a požadavky na funkcionalitu SW pro správu dotací. Poté bude vypsáno veřejné VŘ.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před asi 1 rok

  • % Hotovo změněn z 20 na 30

V přípravě je zakázka, ladíme parametry. Ještě jsem to pozdržel, budu mít přednášku na IT komisi AK 2.3., zajímá mě zkušenost z jiných krajů, případně společný postup. Usiluji, aby VŘ bylo otevřené a mohli se přihlásit i jiní dodavatelé než je stávající.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před asi 1 rok

  • související s Úkol #35317: Zjednodušíme dotační proces přidán

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před 8 měsíc(ů)

  • % Hotovo změněn z 30 na 40

V přípravě zakázky úřad pokročil, finalizuje se technická specifikace nového portálu. Zároveň paralelně s tím budeme testovat DSW2, kde si vyzkoušíme reálný dotační program a jsme domluveni s jedním žadatelem, že žádost podá jak přes stávající portál, tak i přes DSW2.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před 7 měsíc(ů)

Zprovoznili jsme testovací instanci SK https://stredoceskykraj.dsw2.otevrenamesta.cz/ kde jsme naplnili testovacím fondem a programem. Nyní si vyzkoušíme vytvořit formulář, rozpočet a hodnotící kritéria.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před 6 měsíc(ů)

  • % Hotovo změněn z 40 na 60

Rada kraje schválila 19.10. tisk ohledně vypsání VŘ na nový dotační SW. Tisk jsme projednávali v Komisi pro ICT a digitalizaci 10.10., kdy jsme doporučili RK několik změn, které zmírnily podmínky účasti na VŘ, aby byla soutěž více otevřená pro více (i menších) dodavatelů.
Jakmile bude zveřejněno na E-Zaku, přidám odkaz.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Zmuda před 5 měsíc(ů)

Také k dispozici: Atom PDF