Projekt

Obecné

Profil

Dlouhodobý úkol #38484

uzavřený

01/2022 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Barbora Pokorná před asi 2 roky(ů). Aktualizováno před asi 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
% Hotovo:

100%

Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Ahoj

Dle smlouvy budeme vyplácet za leden Jiřímu:

paušální měsíční odměnu 35 000 Kč
úkolovou měsíční odměnu do výše až 5 000 Kč

Jiřího výkaz za leden je zde:

https://redmine.pirati.cz/users/3294

Navržená metodika stanovení výše pohyblivé části odměny: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=749730#p749730

Prosím Jiřího o shrnutí uplynulého měsíce

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před asi 2 roky(ů)

Leden byl překvapivě náročným měsícem. Kdo by to čekal, že? V prvních dnech nového roku přišly na řadu tradiční bilanční témata, která vystřídalo CF2022. Právě od druhého lednového víkendu nabrala má mediální práce na obrátkách. Věnoval jsem se medializaci výsledků voleb předsednictva, vysvětlování kontroverzních výroků, tvorbě infografik, důvěře koaliční vlády atd. V půli ledna bylo jasné, že už najíždíme na předvolební kampaňový jízdní řád, což v prvních týdnech značí především větší množství schůzek, jednání a telefonátů.

V místních sdruženích začaly primární volby kandidátek, což pro mě znamená i větší aktivitu a pozornost médií. Jednotlivým MSkům se snažím pomoci v mediální a marketingové prezentaci a propagaci kandidátů, vydáváme tiskové zprávy, rozhovory, grafiky.

Z výše zmíněných důvodů jsem znovuobnovil práci krajského mediálního týmu, proběhl mediální workshop s centrálním MO, kompletuju nový mediaplán, ověřuji kontakty v medialistu. Zároveň probíhají intenzivnější jednání s centrálním mediálním odborem, včetně příprav vzniku volebního štábu pro komunální a senátní volby.

Poměrně mnoho práce zabírá skládání drobností a střípků, které využijeme v následujících měsících… tedy informace o kandidátech, tvorba mediálních strategií na míru, sběr dat, fotografií, komunikace s centrálním MO atd. Je to neviditelná práce, kterou však někdo udělat musí.

Na konci tohoto zhodnocení si trochu vyleju srdíčko. Nebojte se, neodcházím. Práci, kterou dělám, miluju. Jen stále častěji přemýšlím o tom, zda jde vůbec práci PR a média manažera politické strany skloubit s fungujícím osobním a rodinným životem? S narůstajícím množstvím práce, které nápadně připomíná situaci ze sněmovní kampaně, se obávám, že ne. A když jsme u toho... neznáte náhodou nějakou nezadanou slečnu či paní, která by pochopila, že když chceš dosáhnout úspěchu, musíš tomu obětovat víc, než osm hodin práce denně?

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 2 roky(ů)

Ahoj, navrhuji plnou odměnu.
Díky hlavně za oživení mediatýmu a mediaplánu.

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před asi 2 roky(ů)

Ahoj Jirko. Navrhuji plnou odměnu. Díky.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF