Projekt

Obecné

Profil

Úkol #38036

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

12/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
04.01.2022
Uzavřít do:
07.01.2022
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Ahoj

Dle smlouvy budeme vyplácet za prosinec Jiřímu:

paušální měsíční odměnu 35 000 Kč
úkolovou měsíční odměnu do výše až 5 000 Kč

Jiřího výkaz za prosinec je zde:
https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=%3E%3C&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2021-12-01&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2021-12-31&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=3294&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D=

Navržená metodika stanovení výše pohyblivé části odměny: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=749730#p749730

Prosím Jiřího o shrnutí uplynulého měsíce

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před více než 2 roky(ů)

Ahoj Jirko,

sic tu nemáš souhrn, který se mi vždy dobře čte a je to skvělý výcuc toho co se daří a nedaří,ale výkaz je dost podrobný. Díky a navrhuji plnou odměnu.

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 2 roky(ů)

Nejprve se musím omluvit, na souhrn jsem úplně zapomněl. A tak to rychle napravuji.

Poslední měsíc roku 2021 byl především obdobím kreativity a učením stylem pokus-omyl. Asi jste si všimli, že v prosinci jsem vytvořil poměrně dost infografik i jedno vánoční video.

Realizoval jsem slibovaný projekt Rok v zastupitelstvu Kraje Vysočina, a to formou infografik a příspěvků na sociální sítě. Samotná tvorba grafiky až zas tak těžká nebyla. Nicméně zkracování jednotlivých obsahových bodů toho, co se v dané gesci povedlo, byl zapeklitý úkol. Na tuto aktivitu bych chtěl navázat články s jednotlivými krajskými zastupiteli, kteří by mohli představit nové dotační tituly Fondu Vysočiny 2022.

To jsem se oslím můstkem dostal k dalším infografikám představujícím všechny dotační tituly z Fondu Vysočiny 2022. Zde jsem se poprvé v praxi setkal s vektorovou grafikou a s používáním nového grafického programu Adobe Ilustrator. Takovéto infografiky nevypadají vůbec špatně, ale zatím s nimi mám (jako začátečník) docela problém. Ilustrator je dalším programem, v němž se musím naučit pracovat. Nevýhodou je jeho cena, proto se porozhlédnu po internetu, jestli nenajdu nějakou podobnou levnější alternativu.

Další infografiky jsem již tvořil podle dříve vytvořených šablon. Zde bych opět očekával trochu svižnější přístup centrálního MO, které nám slibovalo širokou paletu šablon, nicméně tam stále vidím všehovšudy čtveřici použitelných šablon. Jak říkám… vytvořit si svou vlastní šablonu pro mě není problém, na druhou stranu by to asi chtělo mít jednotný vizuál v několika variantách.

V prosinci se odehrálo také poměrně velké množství akcí. Úspěch měla především sbírka pro rodiče samoživitele nebo Maraton psaní dopisů. Mediálně jsem pokrýval také naše krajské zastupitele, projekt Studentských stáží s Piráty a články týkající se shrnutí či vizí, tedy víceméně typických bilančních článků přelomu starého a nového roku.

Celé dny jsem se zasekal s přípravou vánočního videa. Vždy se snažím, aby má práce byla perfektní. Než vypustit nějaký paskvil, to raději projekt stopnu. A právě u tvorby pirátského vánočního videa jsem se hodně navztekal. Vize byla podle mého názoru dobrá. Realizaci jsem ale podcenil. Každý mobil má rozdílnou kvalitu nahrávání a zvuků. Představa, že každý mně pošle technicky stejné nebo podobné video byla hodně naivní. Když jsem to vše dal tak nějak do kupy, nešly mně do videa nahrát titulky napevno. Předvánoční pohodu jsem vyměnil za nepohodu a řev nad svou vlastní neschopností. Program, v němž jsem vždy titulky tvořil, už byl dostupný pouze v placené verzi. Tu jsem nakonec koupil a po zaplacení zjistil, že plný rozsah funkcí dostanu až za týden. V roce 2021 něco nepochopitelného. Při nahrávání na Facebook se mně video kvůli pomalému internetu nenačetlo celé, a tak jsem byl rád, když to za mě dokončil Honza Pošvář.

Co říci závěrem… přestože se stále snažím dovzdělávat, rozhodně nejsem superman. Dělám chyby, u práce se vztekám, neumím všechno. Přesto, i po roce co tuhle práci dělám, ji mám rád. Děkuju všem, kteří mně pomáháte a věřte mi… není to fráze, ale bez vás bych to nedal.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Ahoj,

na vektorovou grafiku jsme ve škole používali CorelDRAW, ale je taky drahej. A pak je tu Inkscape, kterej je zadarmo, má češtinu, hodně návodů a slušnou komunitu :-)
Připojuji se k návrhu na plnou odměnu.
Díky

Aktualizováno uživatelem Viktorie Vidláková před více než 2 roky(ů)

Ahoj,

navrhuji plnou odměnu.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Ahoj,
hodnotili 3, výsledná výše odměny je 5000 Kč.
Díky

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF