Projekt

Obecné

Profil

Úkol #37731

uzavřený

PKS (i podatelna) - Střednědobý cíl #37742: Upgrade fungovaní KET

Svolání schuzky s vedoucími KET

Přidáno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před 9 měsíc(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
-
Začátek:
26.11.2021
Uzavřít do:
30.11.2021
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:
2.00hod
Typ práce:
Pořádání akcí
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Prosím o svolání online schuzky na 60 až 90 minut s vedoucími krajských expertních týmů ( případně jejich zástupci. ). Zároveň prosím přizvat Sandrika a Luboše a vás dvě . Schůzka bude na téma Upgrade KET a jejich role v krajském sdružení.  Také prosím o podporu na toto setkání ve formě zápisu a dalších nezbytných formálních povinností. Na termín prosím vytvořit doodle. Nemusí to být rychle, ale rád bych to sfouknul do konce roku.
Aby byla schůzka produktivní bylo by fajn, kdyby si jednotlivý vedoucí připravili a rozmysleli několik věcí.- Jak často se tým schází a zda je to dostatečné - Jaké mají představy o frekvenci a formě setkávání- Zda to chtějí dále dělat nebo to berou jako dočasné řešení a rádi by to někomu předali- Jaké jsou největší problémy se kterými se potýkají- Jak mají nastavenou spolupráci s krajskými ( ale i místními ) zastupiteli a jestli to funguje- Co je potřeba z jejich pohledu udělat proto, aby nám to fungovalo lépe  
Na schuzce vystoupí Sandrik, který nám řekně něco o workflow krajského úřadu a našeho zastupitelského klubu a najdeme nějaký způsob jak na něj fungování KETů navázat. Také vystoupí Jusuf s prezentací wokflow týmu SOVA, ten podle mě funguje zatím ze všech nejlépe a bude to dobrá inspirace pro ostatní. Oba o tom ví a je to domluveno.

Aktualizováno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 2 roky(ů)

  • Rodičovský úkol změněn z #3050 na #37742

Aktualizováno uživatelem Luboš Kudláček před 9 měsíc(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Vzhledem ke schválenému usnesení PKS o matici odpovědností a vztahu k Redmine zavírám tento historický a nevyužívaný úkol.

Zápis jednání PKS JčK zde - https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=847221#p847221

Také k dispozici: Atom PDF