Projekt

Obecné

Profil

Podání #37572

otevřený

Mimořádná odměna

Přidáno uživatelem Jiří Hoskovec před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
08.11.2021
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Z pokynu vedoucího MO zadávám mimořádné odměny zaměstnancům MO

Karolína Sadílková + 15 000 - Strategické vedení kampaně a dlouhodobá správa kontinuální komunikace a vysoké nasazení při řešení akutních problémů, iniciativu a mimořádně pečlivé plnění úkolů.
Jan Vrobel + 15 000 - Krizové řízení online týmu a streamu, dlouhodobá správa kontinuální online komunikace a vysoké nasazení při řešení akutních problémů, iniciativu a mimořádně pečlivé plnění úkolů. Vytvoření online kampaně místo trosek agenturních
Veronika Šmídová + 10 000 - Dlouhodobá správa kontinuální komunikace a vysoké nasazení při řešení akutních problémů, iniciativu a mimořádně pečlivé plnění úkolů.
Jakub Dušánek + 10 000 - Dlouhodobá správa kontinuální komunikace a vysoké nasazení při řešení akutních problémů, iniciativu a mimořádně pečlivé plnění úkolů.
Aleš Vopat + 10 000 - Dlouhodobá správa kontinuální online komunikace a vysoké nasazení při řešení akutních problémů, iniciativu a mimořádně pečlivé plnění úkolů. Exekutiva online kampaně místo trosek agenturních

Aktualizováno uživatelem v f před více než 2 roky(ů)

Pokyn k vyplacení těchto mimořádných odměn vydal Ondřej Klimeš, bývalý prozatimní vedoucí MO.

Dříve už proběhlo vyplacení odměn dodavatelům MO. Vznesl jsem v mailu dotaz, jak byly vyplaceny odměny v ostatních odborech, bylo mi odpovězeno, že v MO byl na to záměr a jinde třeba ne. Je mi líto, že navzdory špatnému volebnímu výsledku nejsme schopni adekvátně odměnit všechny, kteří nechali v kampani všechno.

Souhlasím s proplacením těchto odměn tak, jak je navrhl Ondřej Klimeš za předchozí vedení MO.

Také k dispozici: Atom PDF