Projekt

Obecné

Profil

Úkol #37509

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

10/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
02.11.2021
Uzavřít do:
06.11.2021
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 2 roky(ů)

Ahoj, za sebe navrhuji plnou odměnu. Díky moc!

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před více než 2 roky(ů)

Ahoj. Také navrhuji plnou odměnu. Díky.

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 2 roky(ů)

Ahoj, předně se omlouvám za pozdní dodání svého hodnocení. Na druhou stranu, co hodnotit, že?! Už několik týdnů od toho strašidelného volebního výsledku si říkám, co jsem mohl udělat lépe. Mohl jsem být aktivnější na sociálních sítích, více namotivovat členskou základnu, předvídat. Obávám se ale, že i tak by byl výsledek stejný, nebo podobný. Dnes shrnu své pracovní hodnocení po týdnech, jak šly za sebou.

Dne 4. – 10. 10.: Nic nenasvědčuje pirátskému volebnímu debaklu. Mikroinfluencering dostáváme sice hodně pozdě, ale přesto se snažím propagovat naše podporovatele skrz sociální sítě. Dodělávám originální infografiky, koláž z předvolebních akcí, videa, příspěvky. Poslední zářijový a první říjnový týden se zobrazujeme prakticky všude. Jsme navíc vidět i v tištěné inzerci a internetové reklamě, kde dosahujeme neuvěřitelně vysokých čísel zobrazení. Už není čas na profesionální zpracování motivačního předvolebního videa, proto se do toho pouštím sám. Jsem upřímně a mile překvapený, že se mně video daří realizovat v rekordním čase, že je poměrně obstojně sestřihané a že o něj je velký organický i placený zájem. Škoda, že jsem vždy čekal na centrálu a jejich sliby o profesionálním videu. Mohli jsme si punkově udělat více materiálu, který by voliči i tak ocenili. Byl to týden, kdy jsem toho moc nenaspal, staral se hlavně o sociální sítě a reklamu. Přesto jsem byl se svou prací spokojený. Sobota ale přinesla volební vystřízlivění.

Dne 11. – 17. 10.: Bylo to strašně těžké, oklepat se z takového knokautu. Přesto bylo důležité poděkovat voličům, alespoň na sociálních sítích. Stejně důležité bylo, rozjet téměř okamžitě náborovou kampaň. Přestože tato kampaň byla centrálně naplánovaná již před volbami, zaznamenala velký úspěch. K Pirátům se hlásí noví zájemci o členství a dobrovolníci. Dokopat se tento týden k nějaké smysluplné činnosti bylo strašně těžké.

Dne 18. – 24. 10.: Najet na mimovolební režim, který jsem prakticky od března naznal, byla příjemná změna. Opět si začínám užívat mediální asistence našim členům, vracím se ke článkům reportážního charakteru, fotím na akcích, zajímám se o další možnosti našeho zviditelnění.

Dne 25. – 31. 10.: Je vidět, jak moc volební výsledek zanechal stopy na nás všech. Neustále přemýšlím o tom, jak namotivovat lidi, aby se víc zapojovali do mediálního dění. Možná mě někteří z vás za to moc rádi mít nebudou, ale já vás budu neustále urgovat o reakce, citace, komentáře a fotky. Obzvlášť nyní je důležité ukázat našim voličům, že stále tvrdě pracujeme, že plníme program a že jsme vidět.

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před více než 2 roky(ů)

Ahoj. Také navrhuji plnou odměnu. Díky.

Aktualizováno uživatelem Viktorie Vidláková před více než 2 roky(ů)

Ahoj, navrhuji plnou odměnu. Děkuji.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Hodnotím za pět, tedy plnou odměnu. Díky

Hodnotilo všech pět, výsledná výše odměny je 5000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF