Projekt

Obecné

Profil

Úkol #37325

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

09/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Začátek:
03.10.2021
Uzavřít do:
06.10.2021
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před více než 2 roky(ů)

Ahoj Jirko, dávám plnou. Díky.

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 2 roky(ů)

Dneska se nebudu dlouze rozepisovat, neboť se blížíme do finiše kampaně a jsou důležitější věci, než mé slovní hodnocení a shrnutí práce za září. Ostatně pokud jste sledovali sociální sítě, tak jste si mé práce rozhodně všimli.

S úlevou musím říct, že se povedlo rozchodit Business manager a placené příspěvky přidávám podle plánu. Řídím se radami Andreji Zelingrové, která dělá správu sociálních sítí centrále, a v placené reklamě dámám přednost cílení na zájem o příspěvek. Samozřejmě to na jedná straně přináší plno shitstormu, na druhé straně se zvyšuje dosah příspěvků a přibývají také pozitivní reakce. Dosah používám pouze pro videa a příspěvky s celostátním přesahem. Nyní budu dosah využívat také u microinfluencerů.

Už jsem si zvykl, že spoustu věcí musím dělat sám a kolegové od Starostů mně s ničím nepomohou. Naučil jsem se s tím žít a pozitivem je, že si to aspoň udělám po svém a zodpovídám se pouze pirátské části krajské koaliční rady a Ondrovi. To je třeba případ medailonků, kdy jsem Starostům nabídl spolupráci. Ne, že by jí odmítli, ale vůbec se k mému konceptu nevyjádřili. Myslím, že medailonky na Facebooku nebyly špatným nápadem a slyším na ně chválu.

Osobně jsem rád za to (a bál jsem se toho), jak k nám pozitivně přistoupili redakce deníků a periodik při nákupu inzerce. Jednak bych řekl, že to bude tím, že jsem měl se všemi osobní schůzku a jednak i tím, že jsem dokázal navrhnout řešení, akceptovatelné pro obě strany. Možná k tomu přispělo i to, že jsem s redakcemi spolupracoval už dříve.

Aby to nevypadalo, že to jde všechno jak po másle. Nejde. A dělám chyby. Bohužel jsem si dal velká očekávání, že s tím vším zvládnu dělat i kampaň pro mladé na Instagramu. Nezvládnu. Také na webu je vidět, že přidávám méně článků a webové stránky by potřebovaly aktualizovat. Osobně jsem ale takový, že dělám radši jednu dvě věci pořádně než čtyři věci napůl.

Vidíte to, chtěl jsem toho napsat málo a už jsem se zase rozepsal. Přes všechny ty fyzické i psychické bolístky je pro mě tato kampaň neskutečnou zkušeností a jsem rád, že to prožíváme společně.

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 2 roky(ů)

Ahoj, děkuji, navrhuji plnou odměnu

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Ahoj, hodnotím za 5, tedy plnou odměnu. Chybějící kampaň pro mladé na Instagramu je škoda, ale zároveň to chápu. Ideální by bylo, kdyby ti s tím někdo z mediálního týmu pomohl, když to bylo potřeba. Nevím ale, jestli si zkoušel někoho oslovit. Stránky počkaj.

Hodnotili 3, výsledná výše odměny je 5000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF