Projekt

Obecné

Profil

Úkol #37090

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

08/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
31.08.2021
Uzavřít do:
06.09.2021
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 2 roky(ů)

Napsat úvod je vždycky nejtěžší. Do počítače jsem si nainstaloval odpočítávání, kolik času zbývá do voleb. Ještě před pár měsíci jsem si nemyslel, že volební kampaň může být tak zatraceně náročná. Je to přesně tři týdny, kdy jsem se ráno probudil a nemohl se hnout. Po deseti srpnových dnech intenzivní dřiny na koaličních listech, nočních kontrolách sazby, neuvěřitelnému amatérismu koaličních Starostů, strachu z toho, že něco neodevzdám včas se s tím tak trochu dalo počítat.

Rád bych řekl, že mně následná dovolená přišla vhod. Ano, trochu jsem si odfrknul a sebevzdělával se ve výkonnostním marketingu na sociálních sítích. Od té chvíle totálního vyčerpání jsem stále bez šťávy a energie, nemůžu spát, jsem unavený. Upřímně… padla na mě i docela těžká demotivace. Řekl bych, že v tomhle podle mě zaspala i centrála, protože podcenila práci s lidmi vevnitř strany. O to víc jsem rád, že aspoň zde na Vysočině si s Ondrou a Barčou pomáháme, co to jde.

Už jsem se vybrečel, tak můžeme jít dál. Zbývá něco málo více než měsíc do voleb a je potřeba pořádně rozjet sociální sítě. Už pár týdnů na nich zvětšuji intenzitu a na organický dosah bez reklamy to není špatné. Samozřejmě nejvíc táhnou fotografie, videa a infografiky. Facebook automaticky vyzdvihuje nové funkce, takže je na zvážení, zda častěji nevyužívat například živá vysílání, IGTV, rotující formáty atd.

S tím souvisí i to, že budu muset hodně pracovat s facebookovou reklamou, analytikou, s personami. Tím chci říct, že vydávání webových článků omezím na ty nejdůležitější tak, abych se mohl naplno věnovat právě sociálním sítím. Je toho potřeba ještě hodně udělat, nejenom tedy na Facebooku, ale také na Instagramu, částečně i Twitteru.

Budu makat, co to půjde. Víru jsem zatím netratil, takže stále věřím, že Babiše do těch tepláků dostaneme.

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před více než 2 roky(ů)

Díky Jirko za shrnutí. Čtení až na dřeň. Jsem rád, že fungujte s Ondrou i Bárou pospolu a čím dál víc jsem přesvědčen, že naše společná koalice a sňatky z vypočítavosti jsou šlápnutím do lejna. Mrzí mě jakým způsobem to dopadá na kvalitu Tvého osobního života. Jsem rád, že se rozvíjíš a maš jasnou strategii, na které chceš postupně makat. Makat co to půjde bych nedělal, protože dostat se do bodu kdy už to najednou nejde to nechceš zažít. Nezapominej na sebe a jak se v tom máš a kde máš i tu radost. Protože bez ní je to všechno zbytečný. Voni ty lidi co umiraj by zrovna tohle vzali rádi zpět. To nadměrný makání kdy na sebe zapomněli.

Nk a abych nezapomněl, tak odměnu samozřejmě PLNOU.
Díky.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Ahoj, hodnotím za 5, tedy plnou odměnu.

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před více než 2 roky(ů)

Navrhuji plnou odměnu.

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 2 roky(ů)

Ahoj, děkuji, za mě plnou odměnu

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Hodnotili 4 a všichni plnou odměnu, výsledná výše je tedy 5 000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF