Projekt

Obecné

Profil

Úkol #36896

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

07/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Začátek:
02.08.2021
Uzavřít do:
06.08.2021
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Ahoj

Dle smlouvy budeme vyplácet za červenec Jiřímu:

paušální měsíční odměnu 35 000 Kč
úkolovou měsíční odměnu do výše až 5 000 Kč

Jiřího výkaz za červenec je zde:
https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=%3E%3C&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2021-06-01&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2021-06-30&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=3294&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D=

Navržená metodika stanovení výše pohyblivé části odměny: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=749730#p749730

Prosím Jiřího o shrnutí uplynulého měsíce

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 2 roky(ů)

Rezignace Milana Daďourka, nová lídryně Blanka Lednická, vydávání podzimních koaličních novin, příprava na ostrý start kampaně, fotografování, kontaktní kampaň, sociální sítě, infografika. No, nebyl to úplně jednoduchý měsíc. Jsem si myslel, že červencová okurková sezóna bude okurkovou také u Pirátů 😊

Po poměrně hektickém konci června a mediálním i tom skutečném tornádu začal červenec poměrně klidně. V polovině měsíce, s rezignací Milana Daďourka, se to změnilo a od té doby je to fofr. Kromě aktuálních mediálních reakcí jsem musel této situaci přizpůsobit i redakci podzimních koaličních listů. Následně přišla zpráva o faceliftu předvolební kampaně, nové šablony, trendy a informace.

Mnohem větší pozornost a zájem se však strhl se zvolením Blanky Lednické lídryní společné kandidátky, což se ale dalo očekávat. Když se na tyto mediálně důležité situace podívám zpětně, tak hodnotím pozitivně, že jsem je zvládl bez pomoci centrálního MO a pouze jsem koordinoval společný postup. Jsem samozřejmě smutný z Milanovi rezignace, nicméně z mediálního, ale i lidského pohledu jsem smutný také z toho, že koaličním Starostům nestál Milanův odchod ani za krátkou zmínku, třeba na sociálních sítích. Starostům jsem také nabídl prostor v tiskové zprávě o zvolení nové lídryně. Díky tomuto gestu a dlouhému čekání na jejich vyjádření, které stejně nakonec bylo úplně bezobsažné, si novináři začali vytvářet své vlastní příběhy. Škoda, byl jsem připravený k vydání už ráno. Zpráva šla ven nakonec až po jedenácté hodině dopolední.

(ne)komunikace Starostů je evergreenem naší „spolupráce“. Přemýšlím, jestli mně vůbec někdy pomohli s nějakým mediálním výstupem?! Mám obavy o vydání koaličních listů, neboť po cca třech měsících po tom, co o vzhledu novin mluvíme, Starostové před pár dny zjistili, že se jim návrh nelíbí. Petr Vybíral se mnou nekomunikuje, zato však mluví s nějakou kamarádkou, která mu řekla, že můžeme v novinách všechno změnit. Starostové už několik týdnů nechodí na porady redakcí s centrálou a vůbec nevědí, která bije. Upřímně… to, že vydání koaličních listů padne na mě, jsem očekával. Co jsem ale nečekal je to, že mně budou neustále házet klacky pod nohy. Bez práce dostanou kvalitně zpracovaný obsah, ale stejně musejí mít pořád kecy. Mám chuť se na to vys…

Abych nekončil tak znechuceně… pozitivně mě naladilo setkání s krajským mediálním týmem, odkud jsem si odnesl plno námětů do další fáze kampaně. Teď jen, abych na to měl čas a nezbláznil se z těch posledních hektických dnů.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

Ahoj, hodnotím dle metodiky za 5, tedy plná odměna. Děkuji
K té spolupráci, zřejmě po fázi zvykání si na jejich jiný způsob práce musí nastoupit fáze pravidelných schůzek, kde si ty a mediální spojka Starostů domluvíte postup na následující týden. Zas příprava tiskovky k výsledkům primárek se dala plánovat s větším předstihem tak, aby i Starostové měli něco dopředu připraveného, stejně tak mohli být popíchnutí k reakci na Milanovu rezignaci. Zkus to takhle zorganizovat. Na koaliční radě nebo realizačním týmu je na to málo prostoru a slabej fokus.
Dál u výkazu je nastavené špatné období. Není problém si to změnit, ale někdo by si nemusel všimnout.

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před více než 2 roky(ů)

bez vyhrad, plna odmena

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 2 roky(ů)

Ahoj, plná odměna, díky :-)

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před více než 2 roky(ů)

Ahoj Jirko,

díky za skvělý souhrn a celkový přehled událostí i to jak se v tom máš. No nemáš to teda jednoduché. Ta nespolupráce koalice a to mě teda mrzí. Děláš pořádný kus práce a k tomu pravidelná dávka vidlí do toho. Inu drž se a hledej nadhled, protože evidentně jsi často konfrontován s vlivy, které v práci netěší. Já jsem tedy za Tvojí práci vděčný.

Plná odměna.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 50
  • Stav změněn z Nový na Čeká se na podatele

Hodnotili všici a výsledná odměna je 5000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 50 na 100
  • Stav změněn z Čeká se na podatele na Dokončen

Děkuji, uzavírám

Také k dispozici: Atom PDF