Projekt

Obecné

Profil

Podání #36868

uzavřený

Zveřejnění části zápisu z neveřejné části jednání

Přidáno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 2 roky(ů). Aktualizováno před více než 1 rok.

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
29.07.2021
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Po domluvě s Radkem Holomčíkem prosím RP o hlasování níže:

Republikové předsednictvo souhlasí se zveřejněním části zápisu z neveřejné části jednáni dne 21.7.2021, která se týkala dokumentu "20 priorit" v tomto znění:

"Dokument by se měl správně jmenovat priority komunikace témat kampaně, neboť se nejedná o programový, ale marketingový dokument. Priority koalice jsme schválili v rámci koaliční smlouvy celostátním forem.
Zde tedy podle vstupních dat na úrovni strategie a následně exekutivy identifikujeme kampaňově silná a slabší témata z pohledu "reason to vote" - tedy témata, která budeme komunikovat více a témata, která budeme komunikovat méně, nebo na jiných kanálech, nebo pro vybranější skupiny či v druhé linii.
Pracovní dokument jsme předložili (Olga Richterová) ke konzultaci. Vstupy od lidí ve straně řešíme a na základě znalostí a povahy kampaně zvážíme. Dokument jako takový není ve své podstatě výstupem - nebude "vyvěšen na web".
Dokument je pouze vstupem. Výstupem jsou následující komunikační linky a praktické výstupy (fb, témata v debatách) v kampani a získání odrazového můstku pro obsahový upgrade (refresh) kampaně. Proto úplně nerozumím vztahu k hlasování, neboť refresh se děje již týden a obsahově se do tohoto překlápíme již nyní.
Pokud se bude vypracovávat další programový dokument - priority, nemám s tímto procesem problém (ale podle mě to není vhodné), ale stále bych vnímal, že tyto jsme schválili v koaliční smlouvě."

Aktualizováno uživatelem Radek Holomčík před více než 2 roky(ů)

PRO

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 2 roky(ů)

PRO
S tím, že minimálně od "Dokument je pouze vstupem..." by to mělo být uvozeno jako od Ivana, jinak by to nedávalo moc smysl (ty věty mají mluvčího v jednotném čísle).

Aktualizováno uživatelem Ivan Bartoš před více než 2 roky(ů)

Pro

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 2 roky(ů)

  • Soukromý změněn z Ano na Ne

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před více než 2 roky(ů)

Pro zpřístupnění členské základně.
(u zveřejnění se zdržuju.)

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před více než 1 rok

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF