Projekt

Obecné

Profil

Podání #36526

uzavřený

Právní tým - MRAK

Přidáno uživatelem Vít Křížka před téměř 3 roky(ů). Aktualizováno před téměř 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
Mrak
Začátek:
16.06.2021
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,

pro nově vzniklý Právní tým bych potřeboval založit složku na MRAKU - ve složce "Orgány a týmy" a nastavení práv pro členy Právního týmu (na fóru již je skupina "Pravni tym" https://forum.pirati.cz/memberlist.php?mode=group&g=750). Pokud je možné upravit více kategorií práv, pak nejvyšší (administrátorská) práva by měl mít vedoucí Právního týmu, což jsem já.

Pro úplnost doplňuji, že s tímto úkolem souvisí Podání #36491.

Pokud by se vše podařilo do konce týdne, byl bych moc rád, abych měl vše připraveno na první setkání týmu, které proběhne příští týden (zatím se hlasuje o přesném termínu).

Předem moc díky. :)
Víťa

Informace k založení Právního týmu:
Na základě usnesení RP ze dne 17. 5. 2021, RP 19/2021:
*Republikové předsednictvo:

  1. Zřizuje Právní tým, který bude organizačně zařazen pod Kancelář strany a bude podřízen Republikovému předsednictvu (podrobnější popis je přílohou tohoto usnesení) a žádá vedoucího kanceláře Aleše Krupu o součinnost.
  2. Zřizuje záměr “odměna vedoucího Právního týmu” ve výši 80.000 Kč (na měsíce květen-prosinec 2021) z položky “činnost Právního týmu”.
  3. Pověřuje současného vedoucího Právního týmu Víta Křižku dočasným výkonem vedoucího Právního týmu s nárokem na odměnu do realizace řádného výběrového řízení,
  4. Pověřuje místopředsedu Radka Holomčíka, aby ve spolupráci s PO zprocesoval uzavření dodavatelské smlouvy s Vítem Křížkem,
  5. Pověřuje místopředsedu Radka Holomčíka, aby zajistil vypsání řádného výběrového řízení na pozici vedoucí Právního týmu, ve spolupráci s Personálním odborem a vedoucím kanceláře."

Zápis z jednání RP: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=760446#p760446

Aktualizováno uživatelem Andrej Ramašeuski před téměř 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Hotovo. Pristup na zapis je povoleny pro vsechny (jednoho) cleny pravniho tymu. Pristup pro cteni ma kdokoliv, vzhledem k tomu ze slozka "Organy a tymy" je urcenba ke zverjnopvani informaci. Dodatecne jsem pro vas zridil samostatnou skupinovou slozku "Pravni tym" do ktere vidi jenom clenove tymu, kterou muzete pouzivat pro interni potreby tymu. V pripade potreby zpristupnit tuto slozku nekomu dalsimu - staci rict.

Také k dispozici: Atom PDF