Projekt

Obecné

Profil

Dlouhodobý úkol #36252

otevřený

Vykazování práce Zástupce vedoucího Odpovídačů

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 3 roky(ů). Aktualizováno před asi 2 roky(ů).

Stav:
V řešení (diskutuje se)
Priorita:
Normální
Kategorie:
-
Cílová verze:
-
% Hotovo:

100%

Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před téměř 3 roky(ů)

Práce za duben 2021. Zástupce vedoucího odpovídačů. Příprava materiálů na školení pro odpovídače a na webinář Dezinformace. Webinář dezinformace. Organizace týmu dobrovolníků. Práce v messengeru České Pirátské strany, práce na facebookové stránce České pirátské strany. Spolupráce s vedoucím týmu odpovídačů, spolupráce se zástupci dalších týmů a odborů. Příprava podkladů pro odpovídání, příprava reakcí pro odpovídání, příprava podkladů pro ostatní týmy, tvorba statementu a reakcí na hoaxy a dezinformace. Celkem hodin za duben 120.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před téměř 3 roky(ů)

Práce za květen 2021. Příprava materiálů pro letáček pro STAn a Piráti na hoaxy. Příprava antidezinformačního emailu pro STAN a Piráty. Dezinformace, a školení pro STAN mediální týmy. Práce na sociálních sítích, dezinformace. Školení pro odpovídače Koaliční program ( příprava podkladů, zajištění školení). Proškolení nových odpovídačů na sociálních sítích. Kontrola práce po nových odpovídačích, zároveň postupné zaškolování do systému odpovídaní ( celý měsíc ). Administrattivní činnost související s týmem. Tvorba analytického týmu k dezinformacím ( dobrovolníci ). Nábor nových dobrovolníků do týmu odpovídačů. Příprava podkladů pro odpovídání, příprava reakcí pro odpovídání, příprava podkladů pro ostatní týmy, tvorba statementu a reakcí na hoaxy a dezinformace. Celkem hodin za květen 135.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před téměř 3 roky(ů)

Práce za červen 2021. Příprava antidezinformačního školení. Proškoleno celkem 5 týmů. Příprava webináře antihoax, webinář. Příprava materiálů pro odpovídače, Vedení minianalytického týmu na pročítání pirátského fora, příprava materiálů pro tým. Systematické odpovídání na sociálních sítích, vyhledávání potencionálně nebezpečných témat. Administrativa spojená s vedením týmu. Příprava statemantů pro další týmy. Tvorba krajských odpovídacích chatů. Celkem 180 hodin.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Práce za červenec 2021. Příprava podkladů pro antihoax tym, nastavavání procesů s antihoax týmem. Příprava podkladů pro odpovídače, administrativa spojená s odpovídači. Systematické odpovídání na socialních sitích, tvorba lajkovacího týmu na socialní sítě, nábor nových dobrovolníků, školení kultury odpovídání. Antihoax školení. Celkem hodin 160.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Práce za srpen 2021. Příprava podkladů pro odovídací tým, zajištování stanovisek Pirtské strany, zajišťování koaličních stanovisek. Fyzické školení dezinformací a chování u kontaktní kampaně ( Jihočeský kraj a Praha ). Administrativní činnost spojená s týmem odpovídačů. Koordinace antidezinformačního akčního týmu, příprava podkladů, koordinace týmu lidí na sítích. Nábor nových dobrovolníků. Celkem 180 hodin.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Práce za září 2021. Příprava podkladů odpovídačům, zjistování stanovisek Pirátské strany, administrativní činnost spojená s týmem odpovídačů. Koordinace akčního dezinformačního týmu, příprava odpovědí na sítě, spolupráce se Stan, vyhodnocování dezinformací. Celkem 180 hodin.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Výkaz práce za říjen 2021. Příprava podkladů pro odpovídače, administrativní práce, příprava odpovědí pro sociální sítě, monitoring socialnich siti, priprava komentaru na sitich. Práce se stážistou. Celkem 160 hodin.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Výkaz práce za listopad 2021. Příprava podkladů pro odpovídače, administrativní práce, příprava odpovědí pro sociální sítě, monitoring socialnich siti, priprava komentaru na sitich. Práce se stážistou. Příprava strategie dezinformace. Celkem 160 hodin.

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před více než 2 roky(ů)

Výkaz práce za prosinec 2021. Příprava podkladů pro odpovídače, administrativní práce, příprava odpovědí pro sociální sítě, monitoring socialnich siti, priprava komentaru na sitich. Práce se stážistou. Příprava strategie dezinformace. Celkem 160 hodin

Aktualizováno uživatelem Ivana Hlušičková před asi 2 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100

Také k dispozici: Atom PDF