Projekt

Obecné

Profil

Úkol #35686

uzavřený

Dlouhodobý úkol #34773: Odměňování PR manažera Vysočina

03/2021 Hodnocení PR manažera Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 3 roky(ů). Aktualizováno před asi 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
01.04.2021
Uzavřít do:
05.04.2021
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 3 roky(ů)

  • Přiřazeno nastaven na f~vys:p

Aktualizováno uživatelem Jiří Svoboda před více než 3 roky(ů)

Ahoj,

snad se nebudete zlobit, když své březnové hodnocení opět trochu rozvedu a vytvořím z něj deníček.

Začátek měsíce byl ve znamení schůzek, porad a školení. Jsem rád, že jsme s Milanem a Blankou rozjeli pravidelná mediální setkávání na jitsi. Frekvence mediálních výstupů by se s blížícími volbami měla zvyšovat a mám radost, že si to kandidáti uvědomují. Na začátku měsíce proto vyšly komentáře o nouzovém stavu, nových přírodních rezervacích na Vysočině, vzniku Krajské expertní komise, úložišti či maturitách. V březnu dále zaujaly články o podílu tuzemských potravin v českých obchodech, o vládních opatřeních a koronavirových statistikách, Kotlíkových dotacích, Venkovských službách nebo o podpoře v rámci projektu REACT-EU. Co funguje dobře, je propojení tváře se zajímavým obsahem. Jsem rád, že aktuální dění komentujete, reagujete na mnou navržená témata a sdílíte je na svých profilech.

Na sociálních sítích jste si mohli povšimnout, že se poměrně dobře rozjelo i budování infografiky. Chci jen upozornit, že nejsem žádný profesionální grafik. Grafika jako taková mě ale baví a rád se učím novým věcem, třeba jako v tomto případě práci s Photoshopem. Trvá mně to ale déle, než profíkům. V této souvislosti bych Vás poprosil, abych od Vás dostával možná co nejpřesnější zadání. Tvorba bude efektivnější a časově méně náročná. Už se těším na to, až od centrály dostaneme nové podklady k infografikám.

Práce, která není vidět

Březen byl úplně jiný, než ty dva předchozí měsíce. Byl plný emocí, neviditelné, ale o to důležitější práce, nepochopitelného postupu centrálních orgánů, neefektivních jednání a drobností. Přesto všechno jsem přesvědčen, že to nebyl ztracený čas.

Mou snahou bylo do procesu rozhodování zapojit i krajský mediální tým, složený z dobrovolníků a lidí, kteří se chtějí v této práci zdokonalovat. Přestože si někdy říkám, že sám bych to možná zvládl lépe, nechci to tak dělat. Na čem jiném se lze naučit psát články a vytvářet mediální strategii, než na volbách.

Porady, telefonáty, schůze, jednání, vytváření tabulek, množství příprav, zápisů, tvorby strategií atd. Nečekal jsem, že tyto neviditelné a časově náročné činnosti mně dají tak zabrat. Jednoduše asi proto, že efektivita této práce není vidět v krátkodobém horizontu. Ale je to opět zkušenost k nezaplacení. V souvislosti se zvyšujícím se množstvím práce budu muset začít prioritizovat své činnosti. V této souvislosti bych byl rád i za Vaši pomoc, především pak se zpětnou vazbou na to, kde mohu zmírnit, nebo naopak přidat.

Nechci končit negativně. Pár věcí mě v březnu potěšilo. Barča Pokorná mě sama oslovila, že by chtěla být součástí redakční rady. To je super. Byť to nakonec nevyšlo, protože redakční rada není redakční radou, ale redakcí jako takovou, je to dobrá zpětná vazba pro práci mediálního týmu. Jsem rád, že na základě vlákna na fóru mně Roman Pašek zapůjčil svůj fotoaparát, na kterém se můžu učit fotit a využívat ho pro svou práci. Sám sebe jsem překvapil s grafikou, kterou jsem upravil ve Photoshopu, respektive Photopee, což mně doteď dělalo problémy. No a koneckonců jsem také rád, že se mnou počítáte i do budoucna. Díky

Aktualizováno uživatelem Milan Daďourek před asi 3 roky(ů)

Ahoj,
mám dojem, že se všechno docela pěkně usazuje. Propojojují se věci a tvoří se výstupy. Jsem vděčný za efektivní a dělnou komunikaci. Co oceňuju speciálně je, že se ti daří být o krok napřed před běsněním termínů z centra.
Za mne 5 (a to tedy mám tu metodiku nastavenou zatím stejně ... :) ).

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 3 roky(ů)

Ahoj,

hodnotím za 5. Za rozvedení hodnocení se rozhodně nezlobím a naopak ho vítám. Pokud ti to vydrží i nadále, bude to fajn. Zeptám se na jedno, jsou nějaké výstupy z těch různých mediálních porad/setkávání? Je sice zřejmé, proč se to děje, ale bylo by fajn to mít někde explicitně, co je účelem tohoto setkávání. Alespoň nějak to obecně popsat. Díky

Aktualizováno uživatelem Miroslav Vácha před asi 3 roky(ů)

Ahojo Jirko,

právě ta slovní reexefl kterou píšeš je skvělá. Díky ní je vidět celistvější obraz práce, zdarů i nezdarů. Díky za pravidelné souhrny.
Navrhuji plnou výši odměny za 5.

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před asi 3 roky(ů)

Ahoj, plná odměna

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před asi 3 roky(ů)

Bez připomínek, plná odměna

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 3 roky(ů)

Hodnotili všichni a výsledná výše odměny je 5000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před asi 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF