Projekt

Obecné

Profil

Podání #35324

uzavřený

Uspořádání debaty na plafromě Clubhouse

Přidáno uživatelem Georgia Hejduková před asi 3 roky(ů). Aktualizováno před asi 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
08.03.2021
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,

Ráda bych požádala o schválení uspořádat debatu ve spolupráci s Mladým Stanem na platformě Clubhouse.

Díky

Aktualizováno uživatelem Georgia Hejduková před asi 3 roky(ů)

Pro

Aktualizováno uživatelem Tadeáš Štěpka před asi 3 roky(ů)

Zdržuji se

Aktualizováno uživatelem Josef Bouše před asi 3 roky(ů)

PROTI

Jsem proti, domnívám se že clubhouse není pirátská platforma a nereprezentuje naše hodnoty. Nepovažuju ji za bezpečnou ani opensource. Nehledě na to, že se do ní dostanou lidé pouze přes Iphone nebo cracknutou android aplikaci, pokud někdo nemá chytrý telefon nebo preferuje volání na PC nebo nemá Iphone nemůže se účastnit.

Mám za to, že bychom jako Piráti a jako Mladí Piráti měli jít opensource cestou případně platformamy více rozšířenými a přístupnými. Nabízí se Pitube, Facebook (nepreferuji), YouTube a Twitch .. až na fb jsou všechny platformy dostupné z libovolného zařízení a není nutná instalace ani registrace. Pokud jde o debatu myslím ,že bychom měli snažit se zaujmout co největší publikum, což omezená platforma už tím žeje "uzavřená a exkluzivně pro Iphone" dost omezuje.

Aktualizováno uživatelem Tomáš Guth Jarkovský před asi 3 roky(ů)

Jsem PROTI.

Clubhouse je neotevřená platforma a ještě má absurdně kapitalistickou vstupní bariéru. Navím nemyslím že je jakkoli platný argument o rozšířování do nových bublin. Spíš to je prostě tím, že je clubhouse trendy, tak bychom mohli také být trendy, abychom měli větší dosah. Nejsem kategoricky proti upřednostňování dosahu/pokrytí před zásadami, ale mám pocit že se to ve straně děje až moc často.

Aktualizováno uživatelem Radek Holodňák před asi 3 roky(ů)

PRO

Já s debatou na ClubHousu souhlasím a podporuju. Jasně, můžeme být frajeři a odmítat některý platformy, protože nám úplně nevoněj, ale já jsem v tomhle pragmatik. Je třeba oslovovat lidi a primárně je třeba oslovovat lidi mimo naši standardní voličskou strukturu, tudíž každá platforma, která nám není tak úplně nakloněna a my ji nemáme "označkovanou", je výzvou pro to, abychom tam právě z tohohle důvodu působili a postupně ji "označkovali".
Mně je to osobně taky protivný, nikdy jsem neměl iPhone, na druhou stranu kvůli Clubhousu jsem si starej iPhone půjčil, protože když se jednou zajímám o audiomédia, tak bych tam asi měl bejt; a když už jednou dělám politiku, tak bych se taky neměl bát si čas od času nasadit holínky a jít do hnoje.

Aktualizováno uživatelem Georgia Hejduková před asi 3 roky(ů)

Pro: 2
Proti: 2
Zdržuji se: 1
Usnesení nebylo přijato

Aktualizováno uživatelem Georgia Hejduková před asi 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF