Projekt

Obecné

Profil

Podání #33976

uzavřený

záměr na externího zpracování mediálního plánu MS Piráti Praha 5

Přidáno uživatelem Daniel Mazur před více než 3 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
11.12.2020
Uzavřít do:
13.12.2020
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

MS Piráti Praha 5 při SWOT svého působení v půlce roku - k polovině volebního období 2018-2022 - dospělo k názoru, že má příliš nízkou aktivitu publikační a na sociálních sítích. Proto jako řešení navrhujeme zaplatit odborníka na mediální práci, který sestaví mediální plán na míru Praze 5 a jejím dlouhodobým kauzám a následně bude vykonávat dohled nad jeho plněním.

Š.Rattay (místopředseda MS) na základě poptávkového řízení získal potenciálního dodavatele - novináře s prokazatelnou průpravou.

PMS Praha 5 odsouhlasilo dne 7.12.2020 tento záměr s celkovým rámcem 20 000 Kč s tím, že
do konce roku 2020 dodavatel provede rešerši situace
do poloviny února 2021 dodavatel předloží mediální plán
Částka určená na tvorbu samotného mediálního plánu činí 15 000 Kč. O tyto prostředky žádáme položkově takto:
31.12.2020 - rešerše situace místního sdružení a kauz na Praze 5 - do 10 000 Kč.
15.2.2020 - mediální plán pro místní sdružení Piráti Praha 5 - zbytek do 15 000 Kč.

Ostatní náklady 5 000 Kč budou vynaložené následně za dohled dodavatele mediálního plánu nad jeho plněním místním sdružením a nejsou součástí žádosti o financování z rozpočtu KS Praha.

MS Piráti Praha 5 tímto žádá předsednictvo KS Praha o schválení tohoto záměru.

Aktualizováno uživatelem Zuzana Freitas Lopesová před více než 3 roky(ů)

Pro

Aktualizováno uživatelem Honza Hora před více než 3 roky(ů)

Zdržuji se (do doby, než proběhne call s media manažerem a novým dobrovolníkem - a ověření jestli bychom to nezvládli interními silami)

Aktualizováno uživatelem Daniel Mazur před více než 3 roky(ů)

krátce jsem si zavolal s Majkím k možnosti řešit tento projekt dobrovolnickou cestou. Majkí řekl, že si myslí, že jeden z jeho kontaktů-dobrovolníků řekl, že snad dělá mediální plán pro Univerzitu Karlovu a že o něco později než je stávající návrh by m.p. pro P5 s ním byl schopen dát dohromady. Také řekl, že když jsme o tom v září mluvili (míněno MS P5 a on), nevěděl, že se to chystáme podat jako projekt k financování z KS, vnímal, že na to máme vlastní peníze. K částce (15000 Kč) Majkí konstatoval, že nemá vůbec žádnou představu, kolik peněz takové věci stojí, protože s takovou zakázkou (třeba předtím v novinách) nikdy do styku nepřišel.

Konstatoval jsem, že já taky sám neumím posoudit, jestli je to adekvátní částka nebo ne. Je to částka, kterou nabídl jeden z potenciálních dodavatelů té práce pro MS P5 (vyřizoval místopředseda Štěpán Rattay). Jediný "sanity check" na tu částku mám ze včerejšího rozhovoru s Michalem Chalupou (z centrálního MO). Ten se vyjádřil, že v závislosti na rozsahu práce to může být dobrá cena: Dovede si představit odborníka-příznivce, který by si za takovou práci řekl jen 10000 Kč, ale i situaci, kdy bychom zaplatili 10000 Kč jen za analýzu a dalších 10000 Kč za vlastní mediální plán.

Situace je taková, že jsme v P5 akci už minulý týden rozběhli, protože jsme potřebovali stihnout průběžnou deadlinu ke konci tohoto roku (viz záměr). Věc se tím pádem má tak, že práce bude dodaná a za peníze - buďto z rozpočtu MS P5 nebo z projektů 2020. Dobrovolnickou práci můžeme využít při akceptaci mediálního plánu (převzetí dodávky odborníkem) a při přizpůsobení výsledku k použití napříč pražskými MSky - k tomu už mi nabídli pomoc Michal Chalupa a Marek Valek z MO.

Tudíž dávám opět a naposledy k pobídku k hlasování, jestli projekt dává smysl za stávajících podmínek financovat z projektové položky KS Praha 2020.

Aktualizováno uživatelem Honza Hora před více než 3 roky(ů)

Na základě informace od Dana měním hlas na "Pro"

Aktualizováno uživatelem Jaromír Beránek před více než 3 roky(ů)

Pro

Aktualizováno uživatelem Daniel Mazur před více než 3 roky(ů)

Z důvodu střetu zájmů se zdržuji.

Aktualizováno uživatelem Daniel Mazur před více než 3 roky(ů)

Výsledek hlasování
PRO = 3
PROTI = 0
ZDRŽEL SE = 1
NEHLASOVAL = 1
Usnesení bylo přijato, uzavírám 23.12. ve 12:56.

Aktualizováno uživatelem Daniel Mazur před více než 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF