Projekt

Obecné

Profil

Podání #33346

otevřený

Revize stávací struktury KETů

Přidáno uživatelem Jakub Dedek před více než 3 roky(ů).

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
29.10.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Zdravím PKS MSK,

s Kubou Vontrobou jsme dali dohromady návrh na revize stávající struktury KETů MSK, která by měla propojovat KETy s naloděním a následně KETy s krajským zastupitelským klubem (komise a výbory), místní úrovně (komunál) až přes rezortní týmy.

KETy by měly splňovat za mě tyto náležitosti:
mít své vlákno na fóru (kde se dávají zápisy ze schůzí)
Mít svoji komunikační platformu na Zulipu
Být otevřené pro všechny členy a RegP (tedy ne uzavřená komunikace, jak je nyní na ZULIPu)
Mít svého vedoucího, který se o ten KET stará a komunikuje s ostatními (případně rozšířenou strukturu, podle toho, jak ten KET by se už na tom domluvit, každopádně jednu zodpovědnou osobu)

Velkou výhodou pro funkčnost je nově vzniklý zastupitelský klub MSK, který může velkou část KETů může pokrýt vlastními lidmi, případně lidmi, kteří budou za nás v komisích/výborech. Fungující KETy mohou lépe přitáhnout nové zájemce, pomohou s profilací vlastních lidí do příštích let a dají příležitost všem se plně zapojit. Dále by členská základna díky KETům vždy věděla, na koho se v dané problematice může obrátit.

Ne všechny KETy musí být hned z počátku obsazené nebo fungují, každopádně jde o vymezení jasné a přehledné struktury do budoucna.

Prosím tedy o připomínky. V příloze posílám tabulku, která každému KETu přiřazuje sekci v nalodění, RT a výboru na kraji. Je jich o něco více, ale nechceme vytvářet témata, která se jen někam začlení, ale nikdo je neřeší (raději vytvořit KET, který v danou chvíli nebude fungovat a nebude obsazen).

Dále posílám na ukázku návrh fungování KETu Otevřená radnice, ve kterém by Kuba Vontroba rád propojil lidi zabývající se tímto tématem.

Návrh byl projednán na zastupitelském klubu MSK.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jB_QypozmlPPGU_nIh126SliPZENKbzvRp6UNyyV-PY/edit?usp=sharing


Soubory

KET-Otevřená-radnice(1).docx (14.6 KB) KET-Otevřená-radnice(1).docx Jakub Dedek, 29.10.2020 22:04

Žádné položky

Také k dispozici: Atom PDF