Projekt

Obecné

Profil

Podání #33021

uzavřený

Nasazení Helios na MČ Praha 3

Přidáno uživatelem Stepan Strebl před více než 3 roky(ů). Aktualizováno před 5 měsíc(ů).

Stav:
Odloženo
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
Helios
Začátek:
09.10.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj technický odbore, mám na vás jednu velkou prosbu:

Potřebovali bychom na naší městské části nasadit hlasovací systém Helios. Budu rád za někoho, kdo by nám to jednak pomohl nasadit, jednak zajistil úpravy pro naše účely. Samozřejmě jsme ochotni za ty služby platit v běžných relacích, standardně poptáváme. Nebyl by někdo ochoten se o to postarat nebo nevíte o někom? Potřeboval bych to mít ideálně nasazené a otestované do dvou týdnů :D Alespoň v té podobě, co to mají nyní Piráti.

Rádi bychom jej použili s těmito úpravami:

*Požadavky:

  • český jazyk (to je nezbytné)
  • Napojení na Active Directory, aby se zastupitelé mohli hlásit s jejich přihlašovacími údaji (může být později, v začátcích vystačíme s email uploadem)

Use cases:

  • volby do školských rad a předmětových komisí na celé MČ (v tomto případě budeme mít pouze emaily, čili by se dělal bulk upload)
  • tajné volby ZMČ (tam chceme časem použít to napojení na active directory, kde ovšem by zřejmě přetrvala hybridní podoba, čili zastupitelé by si určili, zda chtějí házet obálku, nebo hlasovat online, tedy by se měnila ta skupina voličů v závislosti na tom, co si daný zastupitel vybere, na začátku nám taky ale stačí email upload)*

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před 5 měsíc(ů)

  • Přiřazeno smazán (Stanislav Štipl)
  • Stav změněn z Nový na Odloženo

Po dohodě s PMS P3 odkládám.

Také k dispozici: Atom PDF