Projekt

Obecné

Profil

Podání #32942

uzavřený

Rezignace Adama Komendy na členství v České pirátské straně ke dni 4.10.2020.

Přidáno uživatelem Adam Komenda před více než 3 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
04.10.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj, doručuji svou rezignaci na členství, kterou jsem dal na vědomí na krajském forum Ústeckého kraje zde: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=407&t=53907

K dnešnímu dni 4.10.2020 rezignuji na členství v České pirátské straně. Žádám tedy o ukončení členství ve straně a zároveň žádám i ukončení statutu registrovaného příznivce České pirátské strany ke dni 4.10.2020.

Za vyřízení Děkuji

Mgr. Adam Komenda

Poznámka

Rád jsem Pirátské straně pomohl v krajských volbách 2020. Bohužel, stranická činnost mě stála velké množství času a psychických sil. Nyní bych se chtěl věnovat zejména studiu. Nicméně, vzhledem k počtu 190 preferenčních hlasů, které jsem získal v krajských volbách, nechci zklamat důvěru voličů, kteří mi dali svůj hlas, proto budu jako nezávislý zastupitel pokračovat v komunální politice v Mostě. Zejména budu pokračovat v boji za záchranu mostecké knihovny a v boji proti výstavbě kontejnerového bydlení v Chanově. V případě zájmu, budu s Piráty neformálně spolupracovat jako nestraník. Pirátské straně přeji jen to nejlepší a věřím, že se jí povede přispět k tomu, aby Česká republika byla ještě lepším místem k životu.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF