Projekt

Obecné

Profil

Podání #32160

uzavřený

Copywriting a zveřejnění článku ke školství

Přidáno uživatelem Jan Břížďala před více než 3 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Začátek:
24.07.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Soubory

Aktualizováno uživatelem Hana Hajnová před více než 3 roky(ů)

Tento týden jsem nějaká zlá :D teda náročná, do článku jsem sáhla docela dost, pokud to má být použitelné i pro Pirlisty, je potřeba to psát víc lidsky :) Úpravy navrženy v režimu změn plus jsem si tam tedy dovolila navrhnout ještě "mezikrok" komunikace se samotným zřizovateli, než začneme tvrdit, že to zřizovatelé budou aktivně podporovat (je prostě potřeba se jich prvně zeptat, zda o to stojí, resp. vysvětlit jim výhody a nadchnout je pro věc než to podáme jako hotové řešení).
Kvůli Pirlistům budu článek držet do max těch 3 tis znaků, aby se stopro vešla i fotka (nemáš ji prosím ve větším rozlišení?)

HH

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 3 roky(ů)

Ahoj,

tak kvůli tomu to podrobuji korekci a copywritingu, jelikož nejsem kreativní pisatel a obecně spíš preferuji obsah, před formou. :-) Vím, že potenciálně čtenáře to musí nadchnout, a tak jsem soudný a nechám to podrobit "kontrole".

Jinak si odhalila celkem závažnou nepřesnost, kterou jsme oba s Danem přehlédli. Nevyžaduje se aktivní zakládání ani účast ze strany malých obcí zřizujících ty venkovské školy, ale aktivní přístup KRAJ + ORP. Dan by tohle chtěl pilotně zkusit ve spolupráci Kraje Vysočiny a Jihlavou jako ORP. Aktivní účast těch malých obcí ani nemá význam, jelikož nedisponují potřebným úředním aparátem, který má pro školy sloužit, ani nejsou strategickými partnery z hlediska směřování finanční podpory ze strany KAP/MAP.

Upravil jsem to tedy tak, aby bylo jasně, že jde hlavně o kraj + ORP, ostatní (včetně soukromých zřizovatelů) do toho mohou vstoupit dobrovolně.

Aktualizováno uživatelem Hana Hajnová před více než 3 roky(ů)

Ano, s tou úpravou na kraj+ ORP už to dává smysl, díky za upřesnění. Upravím už jenom žáky na konci třetího odstavce na množné číslo a vydám (dle media plánu ve čtvrtek). Počet znaků jsme taky dostali na optimum, takže v tomto znění zařadím i do Pirlistů. Jen bych poprosila o tu fotku ve větším rozlišení na mail, nebo do složky na disku - https://drive.google.com/drive/folders/1TO8j7-l4TNc0JZ1ZQFYleX05x9_SDdwP?usp=sharing
Díky

Aktualizováno uživatelem Hana Hajnová před více než 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

článek vyjde zítra na webu (jelikož probíhá migrace na novou šablonu, vloží ho tam Roman, aby byl v obou systémech), dám ho na sítě a pošlu na regionální media list. díky za spolupráci

Také k dispozici: Atom PDF