Projekt

Obecné

Profil

Podání #31946

uzavřený

Rekonstrukce objektu Šolínova P6

Přidáno uživatelem Eva Horáková před téměř 4 roky(ů). Aktualizováno před 11 měsíc(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Vysoká
Přiřazeno:
-
Začátek:
01.09.2019
Uzavřít do:
01.10.2020
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Na základě memoranda s P6 a MHMP, budeme usilovat o vytvoření multikomplexu sociálních služeb Šolínova na P6.

Aktualizováno uživatelem Eva Horáková před téměř 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 20

Email ze dne 30.6. zaslaný paní radní Johnové a členům setkání pracovní komise:

Vážená paní radní Johnová, vážení členové komise,
navazujeme na včerejší setkání pracovní komise. Děkujeme za rychlé zprostředkování tohoto jednání. Vnímáme ho jako velmi přínosné v tom, že se jsme se utvrdili v koncepci multidisciplinárního zařízení zdravotnického a sociálního charakteru s doplněním části pro veřejnost.
Shodly jsme se, že je velmi důležité aby nynější přípravné a následné projektové fáze proběhly co nejrychleji ale rozhodně efektivně, správně, odborně a transparentně. Správné kroky ve správnou chvíli ušetří všem dostatek času a energie.
Jako členky komise chceme, aby paní ředitelka Kalhousová postupovala následovně:

  1. Veřejná soutěž musí být vypsána jako jedno výběrové řízení na zpracovatele studie a zároveň zpracovatele projektové dokumentace ve všech stupních (studie proveditelnosti, dokumentace pro stavební povolení, dokumentace pro provedení stavby, autorský dozor projektanta). Pokud nebude soutěž na projektanta vypsána jako VZMR (zakázka na služby do 2 milionů Kč), pak musí být projektant soutěžen otevřeným řízením. Upozorňujeme, že tzv. Užší řízení vede k prodloužení doby celé soutěže.
  2. Stavební řízení musí být vedeno jako tzv. společné, tj. podání žádosti o územní řízení a stavební povolení v jednom kroku. Tím se ušetří čas nejen v povolovacích procesech, ale rovněž při zpracování projektové dokumentace. Ta bude pro účely stavebního řízení zpracována jako dokumentace pro stavební povolení.
  3. Požadujeme průběžnou konzultaci kroků činěných paní ředitelkou Kalhousovou se členy pracovní skupiny. Zejména si vyhrazujeme možnost být seznámeni s přípravou znění Zadávacích podmínek veřejné soutěže na projektové práce. Tato ZD může být zveřejněna až po odsouhlasení pracovní skupinou.
  4. Rovněž při zhotovování studie a projektové dokumentace považujeme za vhodné, aby se konaly průběžně výrobní výbory za účasti alespoň zástupců pracovní skupiny tak, aby technické i dispoziční řešení odpovídalo požadavkům na zařízení vzešlých z pracovní skupiny.
  5. Dále prosíme o zaslání všech dokumentů, které dokladují průběh a provádění všech dosavadních prací na objektech k 30.6.2020. Zejména video, o kterém mluvila paní ředitelka Kalhousová, faktury, jak byly vybrány firmy na provádění zadaných prací (např. odstraňování holubího trusu a dezinfekci) a protokol o převzetí objektů od správní firmy SNEO.

Věříme, že naše požadavky jsou oprávněné a racionální, všem nám jde o společný cíl. Děkujeme všem za dosavadní spolupráci a těším se další jednání, Eva Horáková a Jana Kabelová.

Aktualizováno uživatelem Jan Loužek před asi 2 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Aktualizováno uživatelem Eva Horáková před 11 měsíc(ů)

  • % Hotovo změněn z 20 na 100
  • Uzavřít do nastaven na 01.10.2020

Také k dispozici: Atom PDF