Projekt

Obecné

Profil

Úkol #31599

Zvýšíme podíl lokálních a bio-potravin ve veřejném stravování

Přidáno uživatelem Martin Huňady před 4 měsíců. Aktualizováno před 4 měsíců.

Stav:
V řešení (diskutuje se)
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
-
Začátek:
16.06.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

10%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Zobrazit v nabídce:
Ne
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:
Zodpovídá:

Popis

Využijeme obrovský potenciál veřejného stravování, ve kterém jsou téměř každý den vydány přes 2 miliony porcí, pro rozvoj českého zemědělství a potravinářství.
Budeme podporovat lokální a ekologické zemědělce a sezónní produkci ve veřejném stravování.
Možnosti veřejných zakázek umožňují zohledňovat nejen cenu ale i kvalitu potravin a udržitelnost produkce, přičemž příklady ze zahraničí dokládají, že zvýšení kvality se nemusí odrazit ve zvýšení ceny
Kromě kvalitnějšího stravování poskytuje tento model i jistotu odbytu udržitelně hospodařícím místním zemědělcům, čímž stimuluje krátké dodavatelské řetězce, nabídku a tím i způsoby hospodaření na zemědělské půdě
Kroky v projektu:

10 % připraven záměr ke zpracování
20 % hotové analytické práce
30 % záměr schválen RP
40 % text zpracován
50 % text opřipomínkován
60 % prošlo resortním týmem/pracovní skupinou
70 % zařazeno do várky ET k bodům
80 % schváleno RP
90 % schváleno RV
100 % medializováno na tiskové konferenci

Historie

#1 Aktualizováno uživatelem Martin Huňady před 4 měsíců

  • Organizační struktura nastaven na Ne
  • Zobrazit v nabídce nastaven na Ne
  • Fronta změněn z Podání na Úkol

Také k dispozici: Atom PDF