Projekt

Obecné

Profil

Přihláška projektu #30816

uzavřený

Podpora rádia Volná vlna, které se zaměří na šíření a propagaci svobodné hudby

Přidáno uživatelem Jana Hladová před téměř 4 roky(ů). Aktualizováno před téměř 4 roky(ů).

Stav:
Odmítnutý
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
Začátek:
30.04.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Orgán:
Mediální odbor
Věcné podmínky:

Rádio Volná vlna je nový projekt, který bychom chtěli zaměřit na šíření a propagaci svobodné a alternativní hudby a získávání nových zájemců o přispění ke svobodné hudbě. Vysíláním rádia případně i podcastů a živých on-line přenosů koncertů z rádiem spolupořádaných akcí bychom chtěli podpořit nezávislé umělce a jejich tvorbu.
Prezentace výsledku: dovnitř strany bude probíhat formou hlášení, prezentace vně strany formou tiskových zpráv z pořádaných akcí a samotným provozem rádia, odkazy a informace o možnostech poslechu rádia budou šířeny na velkém množství informačních kanálů.

Veřejně prospěšný účel:

Rádio bychom chtěli nabízet především restauračním zařízením jako bezplatnou alternativu a též se zaměřit na propagaci svobodné hudby a lokálních kapel, kterým bychom nabídli expozici v rádiu a příležitost k živému hraní. Rádi bychom postupně spustili žánrové podstanice a podcasty.

Výzva k podpoře:

Volná vlna je projekt internetového neziskového rádia napříč žánry spojený s pořádáním koncertů, případně i menšího festivalu. Zaměřujeme se na podporu a propagaci nezávislé kultury.

Minimální částka:
10000
Maximální částka:
40000
Vysoutěžená částka:
Smlouva:

Popis

Volná vlna je projekt internetového neziskového rádia napříč žánry spojený s pořádáním koncertů, případně i menšího festivalu nezávislé hudby.


Soubory

Aktualizováno uživatelem Jiří Hoskovec před téměř 4 roky(ů)

souhlasím

Aktualizováno uživatelem Aleš Krupa před téměř 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Odmítnutý

Již podáno pod #30814, tudíž uzavírám.

Aleš

Také k dispozici: Atom PDF