Projekt

Obecné

Profil

Úkol #30762

uzavřený

Dlouhodobý úkol #17640: Odměňování Správce KS Vysočina

04/2020 Hodnocení Správce KS Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před asi 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
30.04.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Zpětná vazba
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Úkol pro slovní hodnocení (zpětná vazba) Správce KS Vysočina a určení finanční odměny mezi 0 a 5000,-:

Vážení členové PKS Vysočina, prosím o mé hodnocení za měsíc březen 2020.
Dle nové náplně je odměna Správce KS Vysočina 24 000Kč + až 5000Kč na základě vašeho hodnocení.

Ke slovnímu hodnocení prosím doplňte vámi navrženou finanční odměnu.
Na základě hodnocení se zprůměruje finanční odměna. Pokud hodnocení nebudu rozumět, poprosím vás o doplnění.

Můj výkaz:
https://redmine.pirati.cz/projects/kraj-vysocina/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=%3E%3C&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2020-04-01&v%5Bspent_on%5D%5B%5D=2020-04-30&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=326&f%5B%5D=&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D=

Mé zhodnocení měsíce dubna - duben se nesl v duchu všelijakých nejistot ohledně toho, co se vůbec bude dít, a to jak v životech běžných, tak i v těch pracovních, ekonomických či plánovacích. Aktuální stav je psychicky náročnější, tak občas dochází i k pohnutým názorovým výměnám, nejasnostem a pasivní agresivitě. I skrze všechno výše zmíněné ovšem administrativa a volební přípravy jedou naplno. V dubnu kupříkladu příprava Pirátských Listů (celej tým je prostě super), příprava merche, volební claim, volební grafika, hesla, práce na programu a celkově příprava celé kampaně. Spolu s tím jedou ale i běžné povinnosti, zavádění nových prvků administrativy i některých nových postupů. Není příliš čas ztrácet někde čas. Aktuálně je potřeba zapracovat na "vyčištění" komunikačních kanálů od různých šumů, aby bylo vše křišťálově nejkřišťálovatější a začít ještě úžeji spolupracovat na přípravě kampaně, která by měla ve své kontaktní fázi vypuknout v červnu. Důležité je teď co nejvíce podporovat Romana Paška jako Volebního manažera i Hanku Hajnovu jako lídryni a Vedoucí MO KS Vys. Bude veselo :)

Děkuji za vaše hodnocení.

Aktualizováno uživatelem Blanka Lednická před asi 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 20
  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Ondro, díky za spolupráci tenhle měsíc. Bylo to hodně náročné, nejen kvůli koronakrizi, ale především kvůli postupnému rozjíždění krajské volební kampaně. Díky za práci na claimu, na grafice, za fotky, za řešení administrativy (zadávací listy, NDA a další dokumenty), za zápisy PKS atd. atp.

Navrhuji odměnu v plné výši.

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před asi 4 roky(ů)

Ahoj, díky moc za odvedenou práci. Souhlasím s odměnou v plné výši. Honza

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před asi 4 roky(ů)

Ahoj, díky moc za odvedenou práci. Souhlasím s odměnou v plné výši. Pavel

Aktualizováno uživatelem Eva Nováková před asi 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 20 na 80

Souhlasím s plnou výší odměny, ale pro příště bych uvítala shrnutí, které více vychází z tvé náplně práce. Jak se s novou náplní žije, jak funguje zadávání úkolů do Redmine a komunikace s PKS a dalšími týmu, které tě úkolují, jak funguje vykazování? Dává ti vůbec někdo úkoly přes Redmine? Proběhlo vyhodnocení nějakého úkolu spolu se zadavatelem? Jak ti vyhovoval nastavený poměr jednotlivých oblastí úkolů. Ocenila bych i to, kdybys výkaz v Redmine vyplňoval průběžně a ne naráz na konci měsíce/po upozornění. Takhle to z mého pohledu trochu ztrácí smysl. Ale to jsou detaily, které je možné dolaďovat za pochodu. Každopádně by se mi z těchto informací vycházelo lépe při samotném hodnocení než z uvedeného obecného hodnocení měsíce. Že zažíváš pasivní agresi je závažná informace, se kterou by bylo dobré dál pracovat (řešíš to s někým?), ale ve výkazu si s ní neporadím. O tom, co by mohlo být zajímavé, se naopak nic nedozvíme. Co například znamená zavádění nových prvků administrativy a nových postupů? Na co reagují? Osvědčily se?

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 4 roky(ů)

Ahoj, souhlasím s odměnou v plné výši a děkuji. Souhlasím také s výtkou Evy, že shrnutí by mělo vycházet z náplně práce. Je v tom drama, je v tom vize, ale není tam obsah :-)

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před asi 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 80 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Ahoj, moc všem děkuji za hodnocení. Vnímám výtku ohledně shrnutí směrem k náplni práce - zde plně souhlasím s Jenem. Rozhodně je to prostor, ve kterém se pokusím zlepšit. Zpětná vazba u úkolů pak bývá většinou v rámci nějaké vzájemné komunikace. Díky vám všem moc!

Také k dispozici: Atom PDF