Projekt

Obecné

Profil

Dlouhodobý úkol #30746

uzavřený

Odměňování Volebního manažera KV2020

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
% Hotovo:

100%

Typ práce:
Zpětná vazba
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Tento úkol slouží pro zpětnou vazbu a stanovování měsíční odměny Volebního manažera KV2020

Na základě návrhu koncepce a přijetí Volebního manažera:
https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=678359#p678359

Náplň práce Volebního manažera:
https://drive.google.com/file/d/1SJKOeGOZHWPrSBBRefAYWEK9JPDTdajo/view?usp=sharing

dále vykazuje v redmine:
https://redmine.pirati.cz/users/504

Návod pro odměňování:
https://redmine.pirati.cz/projects/po/wiki/Odmenovani

Paušální odměna dle zadání:
https://forum.pirati.cz/download/file.php?id=24653
činí 28 000 Kč

Bonus dle odvedené práce:
až 7 000 Kč

Pro sledování úkolů zde samostatný projekt pro Volebního manažera 2020:
https://redmine.pirati.cz/projects/volebni-manazer-kv2020


Dílčí úkoly 6 (0 otevřených6 uzavřených)

Úkol #31317: 05/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p01.06.2020

Akce
Úkol #31840: 06/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p01.07.2020

Akce
Úkol #32246: 07/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p30.07.202004.08.2020

Akce
Úkol #32505: 08/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p01.09.2020

Akce
Úkol #32931: 09/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p02.10.2020

Akce
Úkol #33363: 10/2020 - Odměna volebního manažeraDokončenf~vys:p30.10.2020

Akce

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 4 roky(ů)

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 4 roky(ů)

Ahoj,

můj výkaz za duben najdete pod tímto odkazem - https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=lm&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=me&f%5B%5D=project_id&op%5Bproject_id%5D=%21&v%5Bproject_id%5D%5B%5D=137&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D= (v souhrnu je i jednání KF Vysočina nebo KPT, které vykazuji jen jako dobrovolník)

Do výkazu nevykazuji téměř každodenní komunikaci email/zulip/facebook. Vykazuji jen třeba emaily, které chystám a strávím na nich více než půl hodiny.

Pokud bych měl práci v minulém měsíci shrnout, tak prvních 14 dnů jsem se rozkoukával a druhých 14 dnů jsem dělal Pirátské listy. Příprava kampaně probíhá dle plánu, nemáme žádné nedodělky, které by nás brzdily. Pokud nás něco někde brzdí, tak jsou to vždy věci z centra (merch, článek Ivana do PL, výběrko tiskárny PL, ...), ale nejsou to věci, které by byly nějak zásadní a troufnu si říct, že tahle kampaň je první kampaň, která je dobře organizovaná. Ještě bych chtěl za duben poděkovat všem členům VŠ a dobrovolníkům, kteří se nějak zapojili do přípravy PL, oba týmy jsou super. A chci poděkovat i Hance (MO a lídryně), Ondrovi (okamžitý support) a Pavlovi (předání práce VM). Spolupráce je fakt skvělá.

Pokud chcete něco upřesnit nebo se na něco zeptat, tak se ptejte.

Aktualizováno uživatelem Eva Nováková před téměř 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 20

Myslím, že se Roman pustil do práce skvěle, rychle se zorientoval a našel si činnosti i přes nižší podporu PKS. Na odvedené práci i atmosféře v týmu je určitě znát, že ho máme. Nicméně jak sám píše, tento měsíc byl ve znamení rozkoukávání a sazby Pirátských listů, tak zatím nemohu navrhnout odměnu nad rámec základních 28k, a pokud, tak ne v plné výši. Ale pokud ji neudělíme, jsem rozhodně pro to, aby si jí PKS schovalo pro měsíce, ve kterých bude Roman vytíženější a ve kterých se bude určitě hodit. Za sebe bych ocenila víc proaktivní přístup v některých věcech a trochu víc vlastní iniciativy při tom rozkoukávání (a pravidelné vyplňování Redmine), na mé hodnocení ale tyhle oblasti nemají vliv - celkově jsem spokojená. Určitě je nutné dotáhnout náplň práce a systém hodnocení tak, abychom měli i zpětnou vazbu z volebního štábu a od mediálního odboru, se kterými Roman spolupracuje nejintenzivněji. Díky za odvedenou práci!

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před téměř 4 roky(ů)

Ahoj, za mě jsem rád, že ses práce ujal a při mém hodnocení chci hlavně ocenit proaktivní přístup ve chvíli, kdy bylo potřeba cokoliv urgentně řešit a komunikovat. Nevyhýbáš se řešení úkolů a to je z mého pohledu významné. Pracovní nasazení a přístup k práci je pro mě výrazně důležitější než vyplnění tabulky v Redmine. Navíc taky chápu a vím, že zde existuje spousta "neviditelné práce" (rychlé konverzace, e-maily, telefony...), které se těžko evidují. Z mého pohledu si dobře nastoupil a ve svém hodnocení reflektuji především dobrou spolupráci nejen za sebe, ale i za ostatní lidi, s kterými jsme měl možnost o tvém působení hovořit. Byl jsem přítomen na jednáních volebního štábu a jsem rád, že to bereš zodpovědně a plynule si navázal na předchozí dobrou práci Pavla K. Líbí se mi tvá kooperace s ostatními pracovníky, především bych chtěl zmínit Hanku a mediální odbor. Za mě odvádíš dobrou práci, zatím však nejsme v časovém stresu a plném nasazení, a tak nenavrhnu odměnu v plné výši, ale motivační bonus 5.000 Kč. :-)

Aktualizováno uživatelem Hana Hajnová před téměř 4 roky(ů)

Ahoj,
Evča mě požádala, abych přidala svůj pohled jako vedoucí MO. Za sebe musím říct, že rychlost a flexibilitu, s jakou Roman do funkce VM vplul, nám můžou mnohé kraje závidět. Jako tu největší přidanou hodnotu v tomto prvním, rozjezdovém měsíci vidím 3 věci: 1) agendu stačilo Romanovi předat jedním e-mailem, ať šlo o rozpočet, merch, inzerci, apod. (což vidím osobně jako největší luxus a neuvěřitelnou úsporu času), 2) grafické dovednosti, kdy Roman dokázal jak dotáhnout volební claim do grafické podoby (společně s Ondrou), tak hlavně práci na Pirátských listech, kde jsme díky němu nezávislí na centrále a jejích dodavatelích (což je další skvělá úspora času a nervů všech), 3) vedoucí role, kdy ví o všech aspektech kampaně do detailů, dokáže koordinovat naše vnitřní potřeby a velmi dobře spolupracovat s centrálním VoKo (centrální objednávky, akce, účast na schůzkách, atd.).
Co bych do dalšího měsíce uvítala je konkrétnější návrh konceptu samotné kampaně - začít dávat dohromady podrobný harmonogram, města a akce, udělat finální rozhodnutí/ návrh, jak naložit s outdoorovou a online kampaní, apod. Já se do toho pokusím v květnu přispět harmonogramem tvorby videa.

Aktualizováno uživatelem Blanka Lednická před téměř 4 roky(ů)

Díky za "nastoupení" do funkce, v dubnu to bylo hodně o rozkoukávání, ale taky o claimu, PirListech, možná i trochu o programu. Další za mě napsali předchozí psavci. :)

Za sebe navrhuju "zlatou střední cestu", tedy polovinu bonusu.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před téměř 4 roky(ů)

Ahoj Romane,

čtu samou chválu, ale přitom velmi rozdílné názory na odměnu. Na kolik by ses ocenil sám?

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 4 roky(ů)

Ahoj,

úplně nevím jak na to odpovědět, protože sám se hodnotit neumím a nechci. Každopádně jsou dvě cesty jak na to nahlížet - splnil jsem zadané úkoly / udělal jsem něco navíc. Zadané úkoly jsem splnil, navíc jsem asi nic neudělal (nevím jak to pojmout v rámci náplně práce).

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před téměř 4 roky(ů)

Ok, díky za odpověď. Já bych si to hodnocení ještě zkomplikoval. Hodnotit kvalitu splnění zadaných úkolů, činnosti navíc + zohlednit fázi kampaně větším dílem, protože až bude v pozdějších fázích bambilion úkolů, tak bude obtížnější je všechny plnit.

Navrhuji tedy odměnu ve výši 1750 Kč (jedna čtvrtina odměny).

Aktualizováno uživatelem Pavel Knežik před téměř 4 roky(ů)

Diky za odvedenou praci. Navrhuji timto 4500 odmeny.

Aktualizováno uživatelem Eva Nováková před téměř 4 roky(ů)

Poslední dobou jsem snad nad ničím takhle dlouho nepřemýšlela. Snažím se to opravdu brát že všech stran a být fér. Nakonec dokážu uznat, že některý věci, který by podle mě mohly být lepší, nejsou tak zásadní jako přínosy, například v podobě Pirátských listů a celkově pocitu, že někam směřujeme a víme, kam. Diskutovala jsem to hodně i s Romanem a věřím, že můj pohled chápe. Takže nakonec se přikláním k poloviční odměně (část za PL a část jako motivační bonus).

Aktualizováno uživatelem Eva Nováková před téměř 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 20 na 100

Poslední dobou jsem snad nad ničím takhle dlouho nepřemýšlela. Snažím se to opravdu brát že všech stran a být fér. Nakonec dokážu uznat, že některý věci, který by podle mě mohly být lepší, nejsou tak zásadní jako přínosy, například v podobě Pirátských listů a celkově pocitu, že někam směřujeme a víme, kam. Diskutovala jsem to hodně i s Romanem a věřím, že můj pohled chápe. Takže nakonec se přikláním k poloviční odměně (část za PL a část jako motivační bonus).

Aktualizováno uživatelem Blanka Lednická před téměř 4 roky(ů)

Díky všem za zpětnou vazbu, odměnu jsem zprůměrovala a vychází to za duben na 3650 Kč.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 3 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF