Projekt

Obecné

Profil

Podání #29771

uzavřený

Wiki stránky JčK

Přidáno uživatelem Klára Bidařová před asi 4 roky(ů). Aktualizováno před téměř 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Začátek:
06.04.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,

prosím o spolupráci na aktualizaci stránek na wiki, konkrétně..https://wiki.pirati.cz/regiony/jiznicechy/start

Jsme tam ve všem úplně mimo. Zvolila bych pro úpravy něco nadčasového jako například na Vysočině..https://wiki.pirati.cz/regiony/vysocina/start nebo v MsK https://wiki.pirati.cz/regiony/moravskoslezsko/start. Taky je možnost to udělat úplně jednodušše jako SčK, kteří odkazují rovnou na web https://stredocesky.pirati.cz/
Stránky všech krajů jsou zde: https://wiki.pirati.cz/regiony/start

Původní úkol od PO je tady: https://redmine.pirati.cz/issues/29743

Mohu poprosit o konzultaci?

Díky moc!

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před asi 4 roky(ů)

Tak po konzultaci se zadavatelkou úkolu Marcelkou, jsem zjistila, že se musíme dle AO držet mustru z PlK.. žádný odkaz na web :) ..což mně přijde jako další zbytečná věc, která se musí hlídat při jakékoliv změně v KS. Možnost prý je taky taková, že si správu své stránky na wiki na sebe vezme někdo v každém MS.

Aktualizováno uživatelem Luboš Kudláček před asi 4 roky(ů)

Já si také myslím, že udržovat další stránku nepotřebujeme. Odkaz rovnou na náš krajský web by byl ideální. Lze to?

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před asi 4 roky(ů)

Právě že prý nelze. Pokusím se to ještě s někým kompetentním probrat, jestli bude zájem. Uvidíme, ještě s tím tedy počkejme.

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před asi 4 roky(ů)

Odpověď od vedoucího AO..
Úkol #29743 byl aktualizován uživatelem Petr Vileta.

https://wiki.pirati.cz/regiony/start zatím platí, ale až se dají všem MS štítky, tak bude nahrazen tím novým inteligentním https://wiki.pirati.cz/regiony/seznam ten je totiž bezúdržbový. Stačí provést změnu ve štítku jakéhokoliv MS a okamžitě se to samo projeví jak na stránce KS, tak v tomto seznamu.

Odkazovat přímo na web bych prosil nedělat. Na stránce MS nebo KS by měly být pro interní potřeby Pirátů a případně novinářů, jen skutečně minimální informace. Něco z toho půjde rovněž automatizovat, například na stránce KS seznam MS. Opět bude bezúdržbový.

Na stránkách MS lze automatizovat například seznam členů, případně RegP, případně zastupitelů. Samozřejmě i členy předsednictva, ale zatím bohužel nejde rozlišit předsedu a pořadí místopředsedů, proto je nutné těchto 4-5 řádek vypsat ručně. TO pracuje na nové jiné evidenci členů (teď jsou evidováni primárně na fóru), kde to pak bude opět vše na jednom místě. Člověk, jeho zveřejnitelné i nezveřejnitelné informace,jaké má stranické funkce, kde případně hostuje, v jakých týmech je zapojen, atd. To se pak bude promítat zpětně nejen do fóra, ale i do Redmine, wiki, Mraku, Heliosu a dalších systémů.

Ostatní informace, například tiskovky, akce atd. samozřejmě patří na web. A do wiki KS nebo MS patří pouhý odkaz, kde ten web je.

Doufám, že jsem to vysvětlil srozumitelně. Jestli ne, ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím :)

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před téměř 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Wiki stránky jsou aktualizované. Šla prosba na předsednictva MS, aby si své oblastní stránky hlídali pro další aktualizace.

Také k dispozici: Atom PDF