Projekt

Obecné

Profil

Podání #29043

uzavřený

Nastavení Piroplacení pro MS Znojemsko

Přidáno uživatelem Lukáš Dubec před asi 4 roky(ů). Aktualizováno před asi 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
-
Začátek:
16.03.2020
Uzavřít do:
31.03.2020
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Zdravím,

prosím o pomoc s dořešením nastavení v Piroplacení u MS Znojemsko.

Najedu do INSTITUCÍ a rozkliknu si KS - Jihomoravský kraj. V jeho podřízených týmech na mě vyskočí, krom ostatních, Znojemsko (to je správný název našeho MS Znojemsko a to, co by se mělo používat) a Nefunkční (toto je nespíš původní Znojmo, které se už nemá používat).

Problém je hned v dalším rozkliku toho našeho týmu Znojemsko. Jsou tam uvedení tito špatní členové (minulé předsednictvo - lukas.dubec, tomas.rozkopal a daniel.pawlik) a mělo by tam být tito členové (nové předsednictvo - lukas.dubec, simon.foucek, vitezslava.rosecka).
Dále v "Podřízených týmech" není nic a mělo by tam být PMS Znojemsko a MS Znojemsko.
Dále v "Rozpočtových položkách" není tato současná rozpočtová položka MS Znojemko 220601000 https://piroplaceni.pirati.cz/rozpocet/polozka/978/ (při rozkliku této položky je tam jako hospodařící tým uvedeno PMS Znojemsko, což je OK, ale při jeho rozkliku mi to tam ukazuje, že je tam uveden nadřazený orgán Nefunkční, což je teď vzhledem k nastavení a přiřazení OK, ale je to ve výsledku špatně). Jinak tam jsou jen položky odkazující na rok 2018 a chybí za rok 2019 https://piroplaceni.pirati.cz/rozpocet/polozka/710/

Když rozkliknu Nefunkční, tak tam jsou v "Podřízených týmech" - MS Znojemsko a PMS Znojemsko. Po jejich jednotlivém rozkliku jsou tam uvedeni správně všichni členové současného PMS Znojemsko i MS Znojemsko (u členů MS Znojemsko chybí v současnosti jen petr.ilgner - ten se ale ještě asi nelognul do Piroplacení přes ID). Tyto týmy (PMS Znojemsko a MS Znojemsko) by tedy měly být zařazené pod tým Znojemsko.

Díky za pomoc s nápravou a dořešením této situace.

LD

Aktualizováno uživatelem Aleš Krupa před asi 4 roky(ů)

  • Přiřazeno nastaven na Aleš Krupa
  • Stav změněn z Nový na Čeká se na podatele

Ahoj Lukáši,

díky za podrobné informace, pokusil jsem se to podle nich vše předělat a poprosil bych tě ještě o kontrolu, jestli mi něco neuniklo.

Díky!

Aleš

Aktualizováno uživatelem Lukáš Dubec před asi 4 roky(ů)

Ahoj Aleši,

díky za opravu Piroplacení pro potřeby MS Znojemsko.

Prošel jsem změny a vypadá to, že je to již v pořádku a tak, jak by to mělo být. Snad mi neunikla nějaká další provázanost, kde by byl ještě nějaký problém. Uvidíme potom při nějakém ostrém proplácení, zda to bude v pořádku.

Díky za spolupráci a pomoc :)

LD

Aktualizováno uživatelem Aleš Krupa před asi 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Čeká se na podatele na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF