Projekt

Obecné

Profil

Úkol #27701

otevřený

Dlouhodobý úkol #27651: 7. Férové dotace a granty Prahy 4

Možnost on-line podávání žádosti o granty

Přidáno uživatelem Michal Zdeněk Zachar před asi 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
V řešení (diskutuje se)
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Cílová verze:
-
Začátek:
07.10.2018
Uzavřít do:
07.10.2022 (asi 19 měsíce(ů) pozdě)
% Hotovo:

80%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Aktualizováno uživatelem Adam Jaroš před asi 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 10

Report zastupitele Josefa Vlacha:

Ještě za mého působení jako předsedy komise se podařilo zajistit podporu napříč odbory, a tedy zde byla vůle a podpora začít vše připravovat k realizaci (připravit zadání na výběr nového nebo úpravu stávajícího SW na správu a vyhodnocování grantů). Pak se do toho střihlo (jaro 2019). Pan Míth (gesce IT) převzal iniciativu a na podzim vypsal výběrko na dodávku SW. Jelikož zadání neprošlo ani IT komisí a ani dotační komisí, domnívám se, že zadání bylo dosti žalostné (vyžádal jsem si ho, ale zatím nedostal).

Čekal jsem, jak se situace vyvine a až po lednovém sondování a urgencích, v jakém je to vše stavu, jsem se dozvěděl, že se prý přihlásila jen jedna společnost, a tedy začátkem února výběrové řízení na dodávku SW zrušili, uchazeč tedy nebyl vybrán. Nevím co za tím je, každopádně dění okolo výběrka dále sleduji.

Nehledě na výše uvedené, jsem v kontaktu s Prahou 3, kde mám 3.3. schůzku nad SW pro správu dotací – mají hotový systém, který by se klidně mohl uplatnit i u nás na P4 – uvidím v jakém je stavu a zdali by byl vhodný i pro potřeby P4.

Aktualizováno uživatelem Adam Jaroš před asi 4 roky(ů)

  • Přiřazeno změněn z Honza Hora na Josef Vlach
  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Aktualizováno uživatelem Josef Vlach před více než 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 10 na 30

Aktualizováno uživatelem Josef Vlach před více než 3 roky(ů)

Zde se podařil docela zásadní posun. Ve spolupráci s IT oddělením MČP4 (panem Fílou) se z 99% podařilo nainstalovat dotační SW (ten který je VYUŽÍVÁN na MČP3). Instalace je zatím na testovacím serveru. Nyní nás čeká etapa zkoušení a schůzek s dotačním odborem a IT, abychom mohli říci zdali je to použitelné tak jak to je, případně kolik změn bude potřeba udělat a dle toho dále postupovat...

Aktualizováno uživatelem Helča Buchtová před více než 3 roky(ů)

  • Předmět změněn z Možnost online podávání žádosti o granty na Možnost on-line podávání žádosti o granty

Aktualizováno uživatelem Josef Vlach před více než 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 30 na 80

V současné chvíli byl SW odprezentován kompetenčnímu radnímu (MITH) a vedoucí odboru dotací paní Kazdové. Vše se líbilo a nyní bude zahájena fáze přípravy a implementace dat ze současného dotačního SW. Někdy v březnu plánuji připravit školení pro kompetentní úředníky, kteří ze SW budou pracovat. Jelikož je SW provozován jako služba (otevrenamesta.cz) bude pořízení a provoz v režii spolku. Což nám usnadňuje již zdlouhavé vyjednávání s radním a úřadem na P4.

Také k dispozici: Atom PDF