Projekt

Obecné

Profil

Podání #26262

uzavřený

workshop od volebního manažera na volební manuál

Přidáno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před asi 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
14.01.2020
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Aby to nezapadlo a věděli o tom všichni, dávám sem.

Pavel by přijel na schůzku našeho volebního štábu do Čepice, musíme ale jednat rychle a říct mu nějaký termín. Příští VŠ je 2.2., stanovíme rovnou i další termín?

Můj včerejší mail pro PKS a Luboše:

Ahoj všichni,

CVOK (celostátní volební koordinátor) Pavel Štěpánek nabídl všem krajům workshop k volebnímu manuálu pro volební štáby. Myslím, že bychom měli určitě zájem, že? Poprosila jsem ho o termíny, popřípadě pokud víme dopředu termíny schůzek VŠ, budou se určitě hodit.

Zkopírováno ze Zulipu:

Lucie Trckova: Ahojky, Pavel Nazarský Štěpánek dotaz od senátní kandidátky, zda bude vytvořen stejně skvělý manuál i pro senátní volby? :-) díky za info

Pavel Štěpánek: tenhle dotaz se mi množí :D bohužel letos už to asi nedám, aby to bylo včas přímo na senátní volby (budu ho směřovat na volby 2022), ale ono se dá do značné míry vycházet z toho manuálu pro krajské volby a nějak to tomu přizpůsobit. S každým senátním kandidátem se rád potkám a proberu to s ním (ní) s důrazem na ty odchylky kraje a senátu. Pomůžu nastavit strategii, případně i koncepci kampaně.
Zároveň nabízím @all, že pokud budete mít v krajích zájem, přijedu s workshopem ke zmíněnému manuálu pro vaše volební štáby (s časovou dotací 2 hodiny). Dejte mi vědět co nejdřív, abychom v případě zájmu našli vhodné termíny (pokud to bude ve vzdálenějších krajích, pak bych uvítal, kdyby to bylo buď spojené, nebo za sebou, abych nejezdil tam a zpět - můžu i přespat)

Pavel Štěpánek:
ahoj. Jak už jsem psal, nabízím cirka dvouhodinový seminář k volebnímu manuálu, určený především pro čelní kandidáty, PKS, volební výbory a volební štáby, manažery, koordinátory. Příští týden bych mohl nabídnout ještě úterý. Následující týdny vždy ideálně úterý nebo čtvrtek odpoledne/večer, popřípadě středa (ale spíš bližší kraje a pouze večer). Určitě ne pondělí, středa dopoledne a jen výjimečně v pátek. O víkendu jedině pokud budu moct vzít děti - nejlépe na horách :joy: (a dost jich už mám plných). Zatím mi od nikoho nepřišlo konkrétní datum, ale zájem se zdá být značný a předpokládám, že začnou chodit. Čím dřív datum vyberete, tím větší je pravděpodobnost, že budu ještě volný ;)

Prosím co nejdříve o potvrzení, že o Pavla WS určitě stojíme.

Děkuji

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Prosím o komenty, mohu CVoKovi nabídnout datum 2.2.2020?

Aktualizováno uživatelem Zuzana Kudláčková před více než 4 roky(ů)

Jako v rámci volebního štábu? Asi jo.:)

Aktualizováno uživatelem Veronika Kovářová před více než 4 roky(ů)

super nápad!

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Jen abych tím Lubošovi nefušovala do programu - kdyby to vyšlo tak cvok to má na 2 hodky.
No a víkend píše pouze budeli moci vzít děti a pokud to bude nejlépe na horách, což děti vzít může, ale hory mu nenabídneme :) Uvidím, napíšu mu.

Pokud to nevyjde, další termín VŠ by byl fajn konzultovat s Pavlem, abychom to spojili.

Aktualizováno uživatelem Lukáš Mareš před více než 4 roky(ů)

Souhlasím, ať přijede.

Aktualizováno uživatelem Luboš Kudláček před více než 4 roky(ů)

Na našem volebním štábu řešíme již konkrétní úkoly k provedení kampaně dle připraveného plánu. Za to jsem placen a jsem tedy logicky proti tomu, aby celý čas trvání našeho setkání zabralo něco jiného.

Aby nedošlo k nedorozumění, práce Pavla Štěpánka si vážím, v Ostravě jsem na jeho prezentaci byl, celý ten manuál jsem studoval o Vánocích a několikrát jsem zmiňoval, že termíny a doporučení jsou v našem plánu kampaně zapracovány. Předpokládám, že již máte manuál také k dispozici.

Říkám zde svůj názor, ale samozřejmě, pokud chcete, tak Pavla na 2. 2. 2020 pozvěte, e-mailem všem členům a příznivcům pošleme tuto informaci a na řešení úkolů se domluvím s lidmi individuálně nebo v nějakých pracovních skupinách. V tom nevidím problém.

Aktualizováno uživatelem Jana Koláříková před více než 4 roky(ů)

Ahoj,
vzhledem k tomu, že kdybychom přidali Pavla na štáb, bude se jednat o dlouhou časovou dotaci, navrhovala bych jiný termín. Jsem pro, aby se s ním domluvil Luboš dle potřeb.

Aktualizováno uživatelem Veronika Kovářová před více než 4 roky(ů)

Já jsem to myslela tak, že by CVOK měl dvě hodiny a pak byl štáb, jako že bychom přijeli o dvě hodiny dřív.
Ale chápu, že je to časově náročné.
Souhlasím, ať se koordinuje Luboš s Pavlem.
Jaké má Klárka ohlasy? Kolik je zájemců na workshop?

Aktualizováno uživatelem Zuzana Kudláčková před více než 4 roky(ů)

To je fakt dost náročný, protože tu neděli je od 16:00 zasedání MS Českobudějovicko od 18:00 pak volební štáb. ten skončí v osm. Nedovedu si představit další dvě hodiny s Pavlem. Musíme najít jiný termín.

Aktualizováno uživatelem Veronika Kovářová před více než 4 roky(ů)

tak to je pak jasné, jestli je od 16 MS ČB, tak není co řešit...

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Souhlasím, ať se s Pavlem domluví Luboš sám. Zájem jsem nezjišťovala, info jsem napsala sem a označila všechny co mě napadli z VŠ. Vím, že Luboš i část PKS byla na Pavla workshopu na CF, myslím ale, že i my ostatní o to stojíme.

Jsem klidně pro schůzku s Pavlem online, na Jitsi se dá udělat vzdálená plocha.
Luboši prosím, domluvíš se s Pavlem, ať nezasahuji do nějakého harmonogramu? Děkuji.

Aktualizováno uživatelem Luboš Kudláček před více než 4 roky(ů)

Ahoj, napíšu mu/zavolám, ale formu (jestli ho pozvat osobně) bych zvolil podle celkového zájmu. Zjistíš tedy prosím, kdo ze členů a příznivců by se účastnil ve dnech, které Pavel navrhuje v tom původním příspěvku? Díky.

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Nemyslím si, že je nutné zjištovat zájem u všech členů a příznivců - nevím ani jak bych měla nabídnout Pavla navrhované termíny pro zjištění zájmu, je to podle mě dost široké a individuální.. Následující týdny vždy ideálně úterý nebo čtvrtek odpoledne/večer, popřípadě středa (ale spíš bližší kraje a pouze večer). Určitě ne pondělí, středa dopoledne a jen výjimečně v pátek. :)

Držela bych se toho co píše Pavel - seminář k volebnímu manuálu, určený především pro čelní kandidáty, PKS, volební výbory a volební štáby, manažery, koordinátory.

Pro zjištění zájmu výše zmíněných skupin, by bylo fajn, se s Pavlem domluvit na nějakých konkrétních termínech. Nastřelit třeba dva tři a z toho pak udělám doodle a zjistím, o jaký termín bude největší zájem.
Důležité také je, si s Pavlem ujasnit, jestli schůzka vůbec může být online - bud pouze pro Ty, co by nemohli dorazit osobně (stream) nebo rovnou celé školení.

Prosím o další info. Děkuji

Aktualizováno uživatelem Luboš Kudláček před více než 4 roky(ů)

Ok, tahle diskuze mě trochu irituje, protože si myslím, že bys to mohla jako koordinátorka klidně celé zařídit. Nicméně tedy Pavlovi jsem zavolal a domluvil nejbližší možný termín, a to čtvrtek 6. 2. 2020 od 16 hodin v Čepici. Chce to mít interaktivní, lidí se chce hodně ptát a zapojit je do toho. Všem to tedy pošli, pokud by byl k termínu odpor, tak se Pavlem ještě domluvím dál.

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Díky.

Jako koordinátorka bych to klidně celé zařídila jen, jak jem psala výše, jsem Ti nechtěla zasahovat do harmonogramu/programu - měla jsem za to, že to bude součástí volebního štábu. Jsi volební manažer, tohle k tomu dle mého taky patří. Díky

Aktualizováno uživatelem Josef Špak před více než 4 roky(ů)

Já bych se určitě chtěl zúčastnit. Na CF jsem byl na jiných workshopech. Jednak proto, že na nich nebyl nikdo jiný z kraje, a vypadaly důležitě, a také proto, že na volebním workshopu bylo přihlášeno hned několik lidí od nás (přinejmenším Luboš a Veronika Kovářová z PKS).

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před více než 4 roky(ů)

Rozposláno info mailem a na fóru - pro zjištění zájmu jsem vytvořila jednoduchou tabulku: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cHLAy35mNLVI_I2a28-oPF90clxcm4SzyvrcXA8dS_Q/edit?usp=drive_web&ouid=110048827013877480605

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před asi 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF