Projekt

Obecné

Profil

Úkol #25066

uzavřený

Dlouhodobý úkol #17640: Odměňování Správce KS Vysočina

11/2019 Hodnocení Správce KS Vysočina

Přidáno uživatelem Ondřej Tůma před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 3 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
02.12.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Úkol pro slovní hodnocení (zpětná vazba) Správce KS Vysočina a určení finanční odměny mezi 0 a 5000,-:

Vážení členové PKS Vysočina, prosím o mé hodnocení za měsíc listopad 2019.
Ke slovnímu hodnocení prosím doplňte vámi navrženou finanční odměnu.

Na základě hodnocení se zprůměruje finanční odměna. Pokud hodnocení nebudu rozumět, poprosím vás o doplnění.

Mé shrnutí:
Ahoj kolegové, listopad se nesl v duchu mírně zmateném až hektickém, z důvodu únavy materiálu jsem si však potřeboval vzít, první listopadový týden, alespoň dílčí volno. Listopad se nesl především v duchu jak aktuálních tak budoucích eventů, jejich přípravy - prozatím především grafické, zajištění aktuálních a komunikace možných budoucích. V listopadu proběhlo prvních pár vlaštovek, které vzešly přímo od členů, což je ohromně super. V prosinci pak bude ještě o něco akcí víc, namátkou: 3.12. - Genealogie, 6.12. - Posezení v Chotěboři, 11.12. - Swap, 13.12. - psaní dopisu, 14./15. - Workshop barefoot, 18.12. - Ani kapka vody.... K tomu samozřejmě všechny naše klasické akce. Pevně doufám, že tento trend bude i nadále pokračovat. Dalším z výrazných prvků listopadu byla komunikace - zaznamenal jsem zvýšený zájem veřejnosti, kdy se téměř každý den někdo zastavil do Centra, dále komunikace se členy, předávání informací atd.

Výkaz je zde:
https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=lm&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=me&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D=

Děkuji za čas, který věnujete mému hodnocení.

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před více než 4 roky(ů)

Je možné nějak zveřejnit ten zájem veřejnosti? Myšleno jako třeba tabulku, ve který den kdo přišel (jména ne, anonymizovaně) a na jaké téma probíhala diskuze nebo z jakého důvodu veřejnost do centra chodila.

Aktualizováno uživatelem Eva Nováková před více než 4 roky(ů)

Tento měsíc se ještě necítím úplně kvalifikovaná na detailní hodnocení. Těším se, že si sedneme společně s novým PKS a nastavíme si, jak bude naše spolupráce vypadat. Nicméně výkaz vypadá dobře, je i vidět, že se toho dělo víc. S odměnou jsem v pohodě v plné výši.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 4 roky(ů)

Evi děkuju.

Romane no asi by to šlo...tabulku... Ty témata jsou často velmi podobná - vy jste Piráti a nás už štve Babiš - chodívají často důchodci, protože jim vnoučata řekly, že mají volit Piráty, tak si chodí zanadávat a zeptat se, co děláme za akce.
Na konkrétní témata to většinou nebývá, to jsou jednotky lidí a často to souvisí spíš s celostátním děním než s krajským - romové, uprchlíci, Michálek, Bartoš, obecně mediální kauzy. Někdo si chodí jen pro merch a stále i pro noviny :D

Než tabulku, tak bych navrhl spíše výcuc konkrétních probíraných témat, časté otázky a případnou zpětnou vazbu na naši práci.
Na jména jsem se zkusil ptát, ale není to dobrá cesta :/.
Kupodivu přestali chodit lidé s problémy, které chtěli pomoci vyřešit.

Aktualizováno uživatelem Blanka Lednická před více než 4 roky(ů)

Díky Ondrovi za práci listopad, kdykoli jsem po něm něco chtěla (a že toho nebylo vzhledem k množství řešených záležitostí a pořádaných a chystaných akcí málo), tak věci vyřídil rychle a bez problémů (letáky, pozvánky, maily, předsedání, příprava na přednášku atd.). Navrhuji tedy odměnu za listopad v plné výši.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před více než 4 roky(ů)

Mno, výcuc obsahu schůzek může být zajímavý, ale relevantnější mi příjdou čísla. Kolik jich je, v kolik chodí, v které dny, chodí někdo opakovaně a jak často, věkové rozdělení? To jsou data, která by nám pomohla plánovat akce podle toho, na koho má být zaměřena.

K výkazu, nemám zásadních výhrad, jen nerozumím položce - komunikace se členy. Nezpochybňuji, že by to nebylo součástí tvé práce, ale líbilo by se mi víc, kdyby to byla ve vztahu s něčím. Řešíš s někým merch? Řešíš s někým organizaci akce? Nebo jenom vysvětluješ nějaký věci okolo? Je lepší to tam napsat. Komunikace je nic neříkající a ve výkazu pro mě je složité to posuzovat, když u toho nejsem.

Protože já jsem s tebou zrovna moc věcí neřešil, vycházím z hodnocení Blanky, že úkoly plníš v termínech, svědomitě a střelhbitě. Proto souhlasím s odměnou v plné výši.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 4 roky(ů)

Díky Honzo a Blanko

Kdy chodí, po kolika lidech, věk...noo mohu to zaznamenávat, i případná opakování se, ale zda podle toho plánovat akce. Důchodci chodí dopoledne, naopak střední věk přijde spíše až večer (kolem šesté...respektive - za tmy).

Co se týká komunikace se členy, tak se většinou nejedná o záležitosti osobního charakteru, takové konverzace jsou výjimečné. Většinou řešíme záležitosti týkající se chodu kraje - ať už organizační, nebo kvůli eventům, nebo v rámci MO, příprava podkladů, osobní interní vztahy a další. Jedním z důvodů proč je to takhle shrnuto pod položku Komunikace se členy je rozháranost těch komunikací, s jedním člověkem organizačně v průběhu celého dne, někdy s deseti lidmi během hodiny, často jsou to víkendy (typicky neděle večer) nebo podvečery všedních dní (po práci) a asi bych je nedělil podle obsahu, bo to by se ta výkazová položka roztříštila na všeliké prazvláštní hodnoty.

Aktualizováno uživatelem Jan Břížďala před více než 4 roky(ů)

Ahoj,

nemám za listopad výhrady vůči práci Ondry, souhlasím s odměnou v plné výši, díky.

Honza

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před více než 4 roky(ů)

taky 5000,-

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před více než 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF