Projekt

Obecné

Profil

Podání #25056

uzavřený

Tajná jednání a tajná usnesení

Přidáno uživatelem Míča Nepejchalová před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
02.12.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
v návaznosti na https://redmine.pirati.cz/issues/8580 a https://redmine.pirati.cz/issues/5991 kontrolní komise žádá o přehled všech usnesení, která byla přijata na tajných jednáních RP, a to do 16.12.2019, a s odůvodněním, proč byla tato jednání vedena jako tajná. Dále žádáme RP, aby byla komise o všech tajných jednáních od nynějška informována předem, aby se mohla případně zúčastnit.
Díky moc.

Aktualizováno uživatelem Míča Nepejchalová před více než 4 roky(ů)

Tajná = uzavřena, pro dovysvětlení.

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 4 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Ahoj,

za celý mandát RP neproběhlo dle vyjádření členů RP žádné tajné, nebo přímo uzavřené jednání v pravém slova smyslu, o kterém by nevznikl zápis, nebo kde by bylo přijaté tajné usnesení, o kterém by nebyla zmínka na foru. Proběhlo ale několik mimořádných jednání mimo pravidelná, předem ohlášená pondělní jednání, která nebyla předem avizována vzhledem k tomu, že bylo třeba urgentně řešit nějakou citlivou záležitost/situaci.

Konkrétní data a mimořádná (=předem neohlášená), nikoli však přímo uzavřená nebo tajná jednání vypisuji níže, o všech těchto jednáních byl veden a zveřejněn zápis:

Neveřejné usnesení v tuto chvíli máme jedno, vztahující se k EP týmu - vzniklo na RP 45/2019, jeho neveřejnost se na RP46/2019 prodloužila do 20.12.2019 - o všem je veden a zveřejněn zápis, důvodem neveřejnosti je poskytnutí prostoru pro nápravu a řešení věcí smírnou cestou. Další usnesení, která byla přijata na jednáních RP, která nebyla předem ohlášena (tedy byla svolána mimořádně), jsou k nalezení v zápisech výše.

Pokud by se konalo přímo uzavřené - tajné jednání RP s vyloučením hostů, byl by uveden alespoň informativní záznam v příslušném vláknu na fóru.

Také k dispozici: Atom PDF