Projekt

Obecné

Profil

Podání #24564

uzavřený

Setkávání klíčových orgánů strany

Přidáno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Začátek:
19.11.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

10%

Odhadovaná doba:

Popis

Na základě RP 43/2019 doručuji usnesení viz. níže, celý zápis k dispozici zde - https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=656433#p656433

Byla diskutována také otázka vhodné komunikace mezi klíčovými lidmi ve straně pro zajištění správné výměny informací a jak by mělo vypadat případné společné setkání. Doplnění - toto vyplynulo z potřeby zefektivnění stávajících schůzek exekutivy, kterých se téměř vždy účastní Vojta Pikal, který případně může poskytnout více info k průběhu těchto setkání.

Republikové předsednictvo:
1)považuje za dobrou praxi do budoucna (která by vyřešila nebo dokonce předešla spoustě problémů) pořádat jednou za čtvrt roku setkání klíčových orgánů strany, vč. krajských předsednictev, propojené se zasedáním RV (jednou za půl roku pátek odpoledne a jednou neděle)
2)žádá RV o termíny zasedání na příští rok, abychom toto mohli naplánovat s dostatečným předstihem, díky kterému bude možné zajistit kvalitní přípravu dané akce a maximální zastoupení všech stranických orgánů.
Návrh byl přijat.
Pro:Olga Richterová, Jakub Michálek, Radek Holomčík

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 4 roky(ů)

Vzhledem k tomu, že RV by dle konzultace s asistentkou byl schopen termíny dodat až po dalším zasedání, stanovilo RP termíny viz. níže (kvůli možnosti dát dotyčným vědět s dostatečným předstihem a také z důvodu možnosti důkladné organizace akcí).

Termíny byly stanoveny takto:
neděle 15.3.
pátek 12.6.
neděle 20.9.
pátek 27.11.

Odůvodnění: Schůzky Pirátské exekutivy probíhaly v nějaké podobě již nyní, ovšem formát se neukázal jako dlouhodobě vyhovující. Skutečný meeting exekutivy byl měl probíhat ve formátu setkání zástupců KPS, KK, RK, RP, RV, PPK, vedoucí odborů, vedoucí EP týmu a dalších klíčových osob - méně často, ale více efektivně. Setkání by vždy měla obsahovat společnou část, zároveň se očekává, že si jednotlivé týmy s ohledem k těmto setkáním budou plánovat i svůj čas pro společnou diskuzi věcí, které je dobré probrat v širším kruhu. Setkání budou navázána na strategii strany a budou mít předem jasně stanovenou agendu, aby byla co nejproduktivnější. Organizací bude pověřena asistentka RP. Termíny byly vybrány s ohledem na to, aby se vždy střídal pátek a neděle, jelikož se jedná o setkávání ve velkém kruhu osob,kdy některým více vyhovuje pracovní den, některým víkend - jen takto je možné vyjít částečně vstříc všem.

Celý zápis vč. odůvodnění zde, viz bod 7:
https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=659541#p659541

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před více než 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 10
  • Přiřazeno nastaven na Petra Smutná
  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Jednání ve věci zahájeno zde: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=248&t=50460

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před více než 4 roky(ů)

RV se zřejmě neplánuje svolat k zasedání v prvním termínu 15.3. (již delší dobu je zaplánováno zasedání na začátek února).
Takže by nás zajímalo, jestli RP i nějak vybíralo či zvažovalo lokace?

Naopak bychom se zřejmě sešli ke společnému zasednutí ve dnech 12.-14.6. (12.6. exekutiva, 13.6. zasedání RV, 14.6. dojezd RV a jiné pracovní skupinky. V pondělí náhradní volno :/)

Aktualizováno uživatelem Exasistent RV před asi 4 roky(ů)

Update: bylo rozhodnuto, že první zasedání RV v roce 2020 proběhne samostatně, a to 1.-2.2.2020 v Plzni. Společné setkání vyzkoušíme 14.+15.3.2020 v Praze, viz svolání zde: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=248&t=50771

Aktualizováno uživatelem Petra Smutná před asi 4 roky(ů)

Prozatimní konsenzus RV je, že po prvním společném zasedání, které proběhne v březnu v PiCe, uvidíme, nakolik je pro RV přínosné zasedat během termínů zasedání exekutivy, a zda by nebylo vhodnější mít zasedání RV odděleně od zasedání exekutivy (SVÝT), a na tato zasedání delegovat zástupce.

Aktualizováno uživatelem Exasistent RV před asi 4 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Řešit později

Společné setkání se kvůli koronaviru neodehrálo, téma otevřeme zase až bude aktuální.

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před téměř 4 roky(ů)

Asi je na čase to pomalu otevřít?

Aktualizováno uživatelem Exasistent RV před téměř 4 roky(ů)

Máme to na neděli jako bod na mumble, od Šárky mám aktuální info.

Aktualizováno uživatelem Bára Soukupová před více než 2 roky(ů)

  • Stav změněn z Řešit později na V řešení (diskutuje se)

Aktualizováno uživatelem Bára Soukupová před více než 2 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

SVýT jako zavedený formát již dávno funguje, uzavírám

Také k dispozici: Atom PDF